Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

yaa dün sana yazacaktım öğretmen arkadaşın geliyo mu hâlâ hasta hasta diye

neyse ki sen geldin güzel haberlerle gözün aydın

hepiniz haklısınız da ben zaten kalacağım 3 ay daha başlarken de asgari + sigorta bir de cumartesi günleri de çalışıyor diye konuşuldu. özel sektörü zaten biliyorsunuz. kamu kurumunda ya da daha büyük bir işletme olsa gram kimsenin gözünün yaşına bakmam. şu durumda zaten gerilmek istemiyorum. niyetim 3-4 ay daha çalışıp izne gitmek. biraz idare edebilirsem söke söke doğum iznimi alacagım. işçi olmak çok zor ciddeen hele bu devirde

@ayaza canım eğer yazdıysan kaçırmış olabilirim her şey yolunda mı ?

biz de dün özelden B basiliferd 'le yazıştık umarız ayaza'nın her şey yolundadır diye, sonra ben özelden yazdım ayaza'ya ama daha dönmedi

ben bir süre kendimi sabun yapmaya verdim demişti bi kaç gün önce, nete az giriyorum iyi geliyo demişti, inşallah öyle kafasını dağıtmak için girmiyordur ve her şey yolundadır

ay inşallah canım dün onun kontrolü vardı sanki

Merhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?

Kızlar sağ kalçama oturduğum yerden kalkarken ve yürürken kramp giriyo. Böle bıçak saplanması gibi. Hamilelikten mi acaba. Siz yaşıyormusunuz böyle birşey
Benimde sol üst iç bacak kısmında oturup kalktığımda oluyor kramp da değil ağrı gibi topallıyorum hatta bi süre sonra geçiyor. Bu ara içten yanmada oluyor vulvaya doğru

Ayy ne güzel her yerine bakmış benimde som gittiğimde doktorum her şeyine bakmıştı detaylı gibi ekliyorum hemen

Çok geçmiş olsun umarım geç döllenme ya kilodan dolayıdır. Burda geriden gelen var ama 3 hafta olan yoktu. En fazla 1 hafta geriden gelen kızlar vardı. Başka bir doktora daha görünün bence. Cihaz kalitesi bile etkiliyor ölçümleri

Haklısın canım ne denir ki bile bile bak yiyen hepsinin burnundan gelsin inşallah
Burda o kadar geriden gelen yok da geç döllenmede 3 hafta fark ediyor muymuş bilmiyordum
ben olsam hemen başka bir doktora daha giderdim. Kilodan nasıl geri gözükecek mantığını anlamadım?

gelişim geriliğini konuşmak için çok erken daha çok başındasınız şimdiden sakın evham yapmayın stres çünkü hiç iyi gelmiyor

kalp atışını duyduktan sonra netleşir zaten iyi düşünün iyi olsun çünkü geç döllenme de olabilir zaten daha sonra 1-2 hafta geriden gidenler de sonrasında haftasını yakalıyor

gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun kalp atılından sonra rahatlarsınız bir de arkadaşlarımın dediği gibi bir başka daha doktor görsün

Benimde sol üst iç bacak kısmında oturup kalktığımda oluyor kramp da değil ağrı gibi topallıyorum hatta bi süre sonra geçiyor. Bu ara içten yanmada oluyor vulvaya doğru
Ben de bi süre topallıyorum. Sonra geçiyo gibi oluyo yine başlıyo. Bebek kendine yer mi açıyo nedir.

Egzama için mi? Nasıl oluyor işe yaradı mı?

ayy çok güzel habeler bunlar tebrik ederim bebeğim
Sagol canım benim
Balkiz94 merak ediyordum seni . Cok güzel haberler canim. Gözünüz aydın baloğlan geliyor demek

Anneciğin nasıl
Anneciğim iyi canım akıllı ilaca devam şimdilik etki ediyor ilacimiz şükürler olsun
Evet canım bal oğlum gelecek
yaa dün sana yazacaktım öğretmen arkadaşın geliyo mu hâlâ hasta hasta diye

neyse ki sen geldin güzel haberlerle gözün aydın
Sağol canım benim covid degillermis test negatif çıkmış gelmediler bir daha şükürler olsun
Ayy ne güzel her yerine bakmış benimde som gittiğimde doktorum her şeyine bakmıştı detaylı gibi ekliyorum hemen
Evet canım perinatologdu zaten iyi oldu içim rahat etti teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…