Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhabalar durumunuz Suan nasil

Şifa olsun canim. Son aylarda olmuştu benimde kızımda ama şimdi erken başladı hemen içtim geçen gün bende .
ay çok kötü bir şeymiş.
benim eşim yıllardır reflü hastası hemen hemen her akşam böyle yanar.
nasıl katlanıyorsun diyorum.
insan alışıyor belli bir yerden sonra diyor agaggafas
ama hastaneye gitmiyor. dedim canının kıymeti yoksa ben napayım :) :)

Kızlar sağ kalçama oturduğum yerden kalkarken ve yürürken kramp giriyo. Böle bıçak saplanması gibi. Hamilelikten mi acaba. Siz yaşıyormusunuz böyle birşey
Evett bende de çok oluyoe özellikle sağ kasığımın altı artık neresi tam bilmiyorum ama ordaki kemiğim acıyor yürüyünce kalkarken kemiklerim kitleniyor gibi oluyor.Daha ağırlaşmadan böyle olduysa yandık

ben bir kere şikayet etmiştim daha önce çalıştığım bir yeri bir sürü farklı şey çıkmıştı altından adresi falan farklı göstermişler vs. kolayını bulmuşlar valla sonra haklarımı almıştım

Kızlar bizim ofis yarın için çalışma var diyor ya öyle sacmalık mı olurmuş çok sinirlendim ya
Canım herkes yazmış zaten ben de yazmadan duramadım resmî tatilde çalıştırırsa 1,5 mesai vermek zorunda iş kanunu böyle. Özelde çalışırken bizi de ctesi çalıştırıyorlardı resmî tatile denk gelirse mesai veriyorlardı çağırırlarsa. Çünkü kanun böyle. Ben de kızlar gibi susmayıp hakkını istemen taraftarıyım
Bazen insanın takati olmuyor öyle de dersen anlarım cidden yılıyor insan bi yerde
K kdv sonuna kadar katılıyorum susma sustukça sıra sana gelecek çok doğru. Susa susa böyle oldu her şey zaten

Tam olarak az önce kalktığımda bunu yaşadım ayrıca kitlendi sanki kalçam bacağım
Benimde öyle kemiklerim kitleniyo gibi. Birden bi bıçak sokuyorlar sonra da
Canımı acıtıyor bildiğin. Vallahi yandık. Hareketsizlikten mi oluyor acaba

ohhhhh içimin yağları eridi resmen
çok iyi yapmışsın kuzu
ellerine sağlık :)
aynen öyle kuzu aynen öyle
ne geliyorsa bundan dolayı geliyor.
göz yummak yok valla hiç bir şeye.
bu sadece çalışma hayatı için de değil. her şeyde geçerli bana göre

Valla zor ama ilaçlarda kısır döngüye sokuyor. Mide asidiyle alakali yiyeceklere dikkat etmek lazım normalde tabi gebelik ayrı kendi üretiyor resmen hele bebek büyüdükçe organlar daha sıkışıyor mide özellikle. Allah yardımcımız olsun canim

Reactions: kdv
Kızlar herkese merhaba bir süredir giremedim. Yeniyıl gelmeden bir daha gideyim doktora dedim Antep'e gelmiştik perinatoloğa gittim 16. Haftadayiz henüz ama güzelce baktı hiçbir sıkıntı görmüyorum dedi şükürler olsun. Mide kalp parmak ayak safra kesesi böbrek ense ağız burun bütün organlarına baktık her şeyi ayrintilica gösterdi ki bu daha normal ultrasondu, detayliyi düşünemiyorum Cinsiyetimiz de kesinleşti artık erkek
sweetgirlcandy canım bizi erkek olarak listeye ekleyebilirsin

aminnnn canım amin.
yiyeceklere dikkat etmeye çalışıyorum dediğin gibi ama nafile.

ayy çok güzel habeler bunlar tebrik ederim bebeğim

Kızlar hepimize bebişlerimize rahatlikla sağlıkla mutlulukla kavuşacağimiz bir yil diliyorum yeni yil sağlık huzur bereket mutluluk ve özgürce sevdiklerimizle maskesiz mesafesiz görüşebileceğimiz güzel bir yıl olsun herseyden önce ailelerimiz bebişlerimiz bizler sağlıklı olalim hoş gel güzellikler getir 2022

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…