Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Balkiz gözün aydın canım çok sevindim ne güzel herseyine bakmış .
Memleketime selamlar. Bol bol beyran paça çorbalarından iç. Kebaplar ye ohhh mis gibi baklavalar kahveler
Tatlım benim 5. Haftada kese çok küçük demişti 6. Haftada boyutunu felan söylemişti diye hatırlıyorum. Hala da bı hafta geride takip ediyor gibi.
Geç döllenme ihtimali olabilir. Ama 3 hafta için normal midir onu doktorlar daha iyi bilir canım.

Fazla kilodan dolayı belki ultrason görüntüsü tam olarak net çıkmamış olabilir. Vajinal ultrason baktı mi?
Senin yerinde olsam muhakkak başka bir doktora daha görünürüm. 2 hafta o doktoru da beklemem.
Şahsen benim ilk gittim doktor da her belirtim hamile olduğumu gösterdiği halde hamilesin demedi diye başka doktora gittim.

Son düzenleme:

Çok şükür canım, hadi gözünüz aydın.

.

Egzama Allah kimseye vermesin basa gelince bırakmıyor insani benimkiler dr larin bile en ileri durum dedigi turdendi annemi kaybettim ardından ellerim ayaklarim ensem kesik sekilde sanki bıçakla kesilmiş şekilde oldu. Defalarca kortizonlu iğne karisim krem kullandim kilo almaktan baska hic bir ise yaramadı doçentlere dökdüğüm para ve giden sağlığım bağırsak floram çabası.

Sonra modern tıbbın bir çok konuda eksik olduğunu anladım esekten düşen anlar misali fonksiyonel tibba yöneldim ilaçları bıraktım bağırsağı düzenledik vitaminler probiyotiklerle.

Youtube da 22 yıllık dermatiti yendim diye bir video izledim kadın Türk yurtdışında yaşıyor. Bi süre yaptım baya iyi elhamdülillah şuan ama biraz üzüleyim çıkıyor vücuda kodlandi bir kere içten gelen hastalığı distan çözmeye cakismak vakit kaybi da oldu uzun yazdim ki belki birilerine faydası olur
Egzama için mi? Nasıl oluyor işe yaradı mı?

Bilmiyorum doktorum yaşadığım yerin en iyi doktoru özel zaten.2 hafta sonra belli olacak

ayy geçmesine çok sevindim ben de eşime tahin siparişi verdim her ihtimale karşı

yeni yıla böyle girmeyelimm

Ben de bi süre topallıyorum. Sonra geçiyo gibi oluyo yine başlıyo. Bebek kendine yer mi açıyo nedir.
Benim uzun zamandır aynı yerde var. Doktora desem magnezyum verecek ama kasılma kramp değil bu bence. Bide sadece sol bacağımda olan bi durum bilemedim

Iyi akşamlar arkadaşlar. Ben haziran annelerindenim inşallah. Doktorum kan pihtilasmasi testi istedi. Sonucun çıkmış fakat yorumlayamadim. Sonuçu buraya yükleyemedim de. Sonuc kısmında N NM ve N/M yazıyor. Bunların anlamı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…