Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya bir pis boğaz ben miyim acaba ne görsem canım çekiyor

Benim sadece gördüklerimi değil, duyduklarımı, aklıma gelenleri, görüp de başka bir şeye benzettiklerimi...

Acayip açıldı iştahım.

Sabahtan beri 5 tane lokum yedim.

O Ses Yışbaşı özel başlamadı henüz, eski bölümler var.

Daha başlamadan izlerken ne yesem diye düşünüyorum.

.

Normal, homozigot, heterozigot şeklindeydi benimkisi.

Fotoğrafını çekip dosya ekle kısmından eklersen belki bilen biri çıkabilir canım.

Hayırlı olsun bu arada.

.

Yok canım ya haberler var daha. Bende bugün anneme gidecektim abimler biraz griplermis bana ilaç alamazsın diye gelme dediler. Evde boş boş pinekleyip TV izliyorum yayın akışlarını size gördükçe haber ederim.

Kız canoooooo şeker yok no no no

Normal, homozigot, heterozigot şeklindeydi benimkisi.

Fotoğrafını çekip dosya ekle kısmından eklersen belki bilen biri çıkabilir canım.

Hayırlı olsun bu arada.

.
Çok teşekkür ederim. E nabızdan aktifim için sanırım öyle yazıyor sonuç kısımlarında. Uygulamadan giriyorum sorun mu var bilmiyorum eklenmiyor foto.
Faktör II G2020A sonuç:N
Faktor V leiden G1691A sonuç:NM
MTHFR C677T sonuc:N
MTHFR A1298C sonuc:NM
PAI-I 4G/5G sonuç: 4G/5G
Faktor XIII V34L sonuc:N/M
Homosistein sonuc:5,11

Amin cnm inşallah 2022 sağlık,huzur,mutluluk getirsin

N/M ne anlama geliyo hiç bilmiyorum canım.

.

Bende de bu sene alerji diye başladım el üstümde pudralı eldiven, sabun, deterjan, dezenfektanlarla iyice egzamaya çevirdi. Şuan çok arttı kaşınıp ağrıyor baya.. nemlendirici vermişti doktor egzama bile demedi yaz ayında.. Kadın doğum doktoruma göst
Tam mesaj yazarken şarjım bitti boşa gitti o kadar şey
Bu konuda çok muzdaribim. Ellerimin üstünde pudralı eldiven ile başladı. Sabun, deterjan, kolonya, dezenfektan vs kullanımıyla alerji gibiydi daha sonra egzamaya çevirdi. Cildiye ye gittim yazın. Sadece nemlendirici verdi. Geçenlerde kadın doğum doktoruma gösterdim. Egzamaya çevirmiş dedi. Elimi yıkıyorum sürekli kaşınıyor acıyor. Nemlendiriyorum. Yıkayınca sil baştan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…