Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde sol üst iç bacak kısmında oturup kalktığımda oluyor kramp da değil ağrı gibi topallıyorum hatta bi süre sonra geçiyor. Bu ara içten yanmada oluyor vulvaya doğru
Bendede var o biraz kaçgündürrr kasığımda kasmalar oluyorr bel ağrılarım var yürüsek bile ağrı ediyor geceler harammm oldduuuy

Valla bol bol yedim Allah affetsin yiyip yiyip pişman oldum gerçi ama duramıyorum sağol kuzum benim Antep'in de sana selami varmış
Çok şükür canım, hadi gözünüz aydın.

.
Sağol canım benim

Çok geçmiş olsun canim hassas insan hastalığı aslında biraz da egzama .

Tabi kimyasala degmemeye çalış çok da zor cidden eldivenler daha kötü yapıyor hava almıyor. C vitamini kullan derim hem bağışıklığıni güçlendirir. Asitli gıdalar domates vs yoğurt hatta tursu dokunuyor o donem aslinda bunlar canli probiyotik ama egzmada dokunuyor insana

glüten şeker şu eliminasyon diyeti varama süreklilik çok zor. En güzeli gamsız olmak bunu başaran herşeyi başarır

Vitaminler Dreamgirls

Kızlar iyot solüsyon var her şeye iyi geliyor diyorlar. İnstagramda takip ettiğim bi doktor var ona yazanlar var egzamaya bile iyi geliyor diye. Profilini paylaştım isterseniz bakın bi

Çok teşekkürler canim iyot damla kullanıyordum gebelikte bıraktım bakıcam sayfaya hemen

Gözünaydin canım bebislerimize kavusalim bu sene sağlıkla

Saolasın paylaştığın için bir bakalım cilt sorunları gerçekten çok sıkıntılı bir şey

Kızlar sağ kalçama oturduğum yerden kalkarken ve yürürken kramp giriyo. Böle bıçak saplanması gibi. Hamilelikten mi acaba. Siz yaşıyormusunuz böyle birşey
Bu bende de oluyor. Fıtık oldum diye bayaa endişelendim hatta. Belin ağırlık merkezi değişiyor normal dediler. Zaten uçmaya başlasak normal hamilesin diyecekler. Her şey normal

Bende takip ediyorum Hasan hocayı çatlaklara da çok iyi geliyormuş ya inşallah olmaz Olursa ama doğum sonrası deneyecEğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…