Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu bende de oluyor. Fıtık oldum diye bayaa endişelendim hatta. Belin ağırlık merkezi değişiyor normal dediler. Zaten uçmaya başlasak normal hamilesin diyecekler. Her şey normal
Büyüyen rahmin siyatik sinirine baskı yapmasından oluyormuş netten araştırdım biraz. 2. Trimester itibari ile başlayabiliyomuş. Yoga,yürüyüş falan öneriliyor. Sürekli oturmak yada çok ayakta kalmak etkiliyomuş.

Gerçekten yeni keşfettik biz nelere iyi geliyormuş. Çocuğuma kullanmayı düşünüyorum ben ilaçtan ziyade
Artık çok kişi bilinçlendi. Bende aytaç karadağ gidiyordum bakırköyde o da dahiliye artı fonksiyonel tip doktoru. Ilaclarlarla o kadar toksit olmuş ki vücudumuz aşıların birikimi de dahil. Zamanla herkesin yakınlığına göre patlıyor vücuttan.

Kesinlikle. Ya burda bi çocuk doktoru var Allahım bi görsen her gitmede dünya ilaç antibiyotik veriyor istisnasız yeğenime. Başka doktora gitti geçen çocuğun bişeyi yok bu antibiyotiği falan vermeyin dedi. Ben biraz ilaca karşıyım. Hani hemen verelim geçsin modu bana göre değil.

Seneler sonra çıkacak yani bunlar bizde dahil olmak üzere.

Bende aynı şekildeyim çok zorda kalmadıkça içmem kizima da ilac içene kadar yapılacak ne varsa yapmaya calışıyorum.

Dr gidiyoruz ust solunum yolu rahatsızlığı yaşıyor kizim misal antibiyotik veriyor doktor bende viral bu antibiyotik gerekli değil dediğimde doğru yazmıyorum o zaman demişti

öyle el alışkanlığı resmen ama tabi bazı anneler de ne kadar ilaç yazılırsa o kadar mutlu oluyor bi kısır döngü.

Zaten herşey sağlıksız birde çocukları paketli gıdaya fazla maruz bırakınca bağışıklık fazlasıyla düşüyor keza bizler içinde öyle.

Vay be doktora bak böyle olunca kime güveneceğiz diyoruz işte. Şimdi her şey hormonlu, paketli gıdalar vs. hastalıklar ondan fazla tabi eskiler sapasağlammış

Vay be doktora bak böyle olunca kime güveneceğiz diyoruz işte. Şimdi her şey hormonlu, paketli gıdalar vs. hastalıklar ondan fazla tabi eskiler sapasağlammış
Kesinlikle öyle ama bazilari da tersliyor en çok kendileri bilicek çünkü. Ayrıca tabi bilmeli tip okumuş çok zor saygın bi meslek ama ilaç da bi sanayi tabi düşmüşler batağa neyse çok çomak sokmayalım

Elimizden geldiğince dikkat etmek lazım şu sağlıklı yaşıyoruz sayfası varya bende ondan sonra özellikle bilinçlendim okan çağlar lar.

Bu akşam yemek olayını fazla kaçırmışım resmen uykumdan uyandım ve uyuyamıyorum Ocak ayının doğuran ve doğurmak üzere olanları okuyorum

Canım benim yaa...

Ben de dün koca bir Tupper dolusu patlamış mısır yedim.

Bu sefer yağlı ve tuzlu yaptık. Bütün gece çölde su arayanlar gibi uykumdan uyanıp su aradım.

.

Günaydın balkız.
Rabbim mutluluğumuzu daim etsin, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah.

.

Günaydın kızlar.
Hepiniz iyisinizdir inşallah..
2. Ve 3. Çocuğa gebe olup bebeğin hareketlerini erken hisseden anneler var mi ? Hissettiysenjz de ne sıklıkla hissediyorsunuz ?
Günaydın.Gün içerisinde ara ara hissediyordum.Ama 1 haftadır hiç hissetmiyorum endişelenmeye başladım.Ufak kızım sürekli kucağımda göbeğimin üzerinde zıplıyor Bu hafta kontrole gideceğim inşallah bir sorun yoktur

Günaydın kuzu, endişelenme bebiş iyidir yemek yiyip sol tarafına uzan ve takip et, eğer çok endişe edersen sağlık ocağında kalp atışını dinlemeye git ben dün gidip baktırdım iki kalp küt küttü en azından hastaneye gidene kadar stresi atarsın

Hayırlı seneler dilerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…