Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya kızlar bir haftadır doğru düzgün giremedim, iş yoğunluklarımdan dolayı. Umarım herkesin keyfi yerindedir?
Kızlar ben hamile kıyafeti hiç alamadım, nerelerden alıyorsunuz? Önerdiğiniz bir adres var mı? Yaaa karnımda çıkmaya başladı artık eski kıyafetlerim olmuyorrr

Bu arada bir arkadaşım yeni doğum yaptı, bir çatlak yağını vazelinle karıştırıp kullanmış asla çatlağı olmamış. Ben de alacağım sizinle de paylaşayım

Ben defacto ve lcw dan 1 elbise 2 pantolon 1 tane eşofman almıştım. Ama ayarlanabilir olanlardan almamışım belleri düşüyor maalesef bi eşofmanı giyebiliyorum

Vazelin petrol türevli dikkat edin

Anne yanını kurduk ağlıycam şu an

şimdi aylar sonra bunun içinde yanımda mı uyuyacak

Kuzum çok güzel olmuş bu amaaaaaaaqa.

Ya uyunur mu bunun yanında.
Üzerine örtü örtün.

Ben seyretmekten uyuyamam valla.

Çok güzelmiş, hep görüyordum reklamını.

Çok kullanışlı görünüyo gerçekten.

.

Ben defacto ve lcw dan 1 elbise 2 pantolon 1 tane eşofman almıştım. Ama ayarlanabilir olanlardan almamışım belleri düşüyor maalesef bi eşofmanı giyebiliyorum

Vazelin petrol türevli dikkat edin
İnternet sitesinden mi aldın? Mağazada ben bişey bulamadım ama tabi şehre göre de ürünler değişiyor sanırım. Vazelin eczaneden doğal olanından olmalı tabiki

off sormaa zaten geceleri uyuyamıyodum şimdi hiç uyuyamam

Ayy canan seni görünce hep aklıma "bebek değil o kesinlikle göbek" demen aklıma geliyor artık ne desen inanmayız

Başlarda öyleydi ama.

Şimdi şimdi göbek deliğinin altı sertleşti, iyice öne doğru çıktı.
Böyle bi göbek olamaz, bu bebek.

.

Valla ben bugün mağaza gezdim doğru düzgün alınacak bir şey yok Pantolonları falan hiç beğenemedim.

Şu an normal triko elbise, robadan elbise tarzı şeyler bakmak daha çeşitli oluyor.

Eğer tayt giyiyorsanız pentinin hamile taytı rahat gerçekten. 129 TL ye aldım ben ama arkadaşım tüm hamileliğimde onu giydim dedi.

İnternet sitesinden mi aldın? Mağazada ben bişey bulamadım ama tabi şehre göre de ürünler değişiyor sanırım. Vazelin eczaneden doğal olanından olmalı tabiki
Şehrimdekinde yoktu bedenler falan hep bitiyordu. Ankaradan aldım ben deneyerek. Siteden güvenemedim beden konusunda nasıl olur diye. Doğalı var mı ki vazelinin ilk defa duyuyorum

Ay çok güzelmiş bu foto.

Kim bilir ben beşiği ne zaman alırım da böyle foto çekebilirim.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…