Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet yaa, senin belirtiler biraz önden gidiyo.

.

Önümüzdeki 3 gün İsganbul’da hava güzel olacakmış, ben de az önce eve girerken eşime dedim yürüyüşlere başlayalım diye.

.

Ay çok güzelmiş bu elbise.
Güle güle giyin canım.

.

Bende sıkıntılar hep önden gider canancım

Daha hareket hissetmedim ama merak etmeyin

Göbeğimin alt tarafında biraz sertlik var sadece ama birazcık

Yok yok, hareketleri de benden önce hissedeceksin bence.

Benim dünkü tamamen nasipti.
O an elim karnımda olmasa anlamazdım.

O sertlik bebeğin içinde bulunduğu rahim işte.

.

Bende almıştım pentiden hamile taytı, çok rahat ama çok ince çok üşütüyor.

Benimde karnımda bi pitpıt hissettim gece ama acaba o mu değilmi kestiremedim açıkçası

Benim gece yatarken hep pıt pıt oluyo ama onların gaz olduğunu düşünüyorum canım.

Çok uzun sürüyo çünkü.

Yani bebek geceleri o kadar uyanık kalıyorsa vay halime.

.

Benim gece yatarken hep pıt pıt oluyo ama onların gaz olduğunu düşünüyorum canım.

Çok uzun sürüyo çünkü.

Yani bebek geceleri o kadar uyanık kalıyorsa vay halime.

.
Sormaa annem diyor 6 ay sonra daha çok hissetcen geceleri uyutmuyolar bian vuruyolar göbişlerine diyorr ben hiç uyutmazmışımm

Şehrimdekinde yoktu bedenler falan hep bitiyordu. Ankaradan aldım ben deneyerek. Siteden güvenemedim beden konusunda nasıl olur diye. Doğalı var mı ki vazelinin ilk defa duyuyorum
Tatlım senin kullandığın bir yağ ya da krem var mı? Henüz başlamadım ben tavsiyen varsa ona bakayım...

Ay varsın uyutmasın, o kadar istiyorum ki o hareketleri.

Elim karnımda bekliyorum resmen.

Hayır bi de doktor bana 4 haftaya anca hissedersin dedi.

.
Alla allaa belki bizum uşaklarr uslu olcakkk bende vallaha karnımı tutuyorum seviyorum bekliyorumm karnıma şaplak atıyorum gelsin hareketi diye de yok inatçı keçuuu

Trendyolun bir taytını giyiyor herkes fitilli kullanıyor musun şu an onu canım merak ediyorum da emin olamadım göbek sıkar mı diye
Evet ondan çok memnunlar benimki de fitilli ama ben trendyoldan almamıştım aynı üründür diye tahmin ediyorum ama çok memnunum krem ve bebe mavisi var bende açık renk olduğu için çamaşırı hafif belli ediyor zaten evde giydiğim için problem yok ama trendyolun yorumlarında da yazmışlardı böyle bir şey koyular belli etmiyor sanırım dışarıda giyenler de var çünkü duruşu da çok hoş bunu da belirteyim dedim giyen çok hamile var s giyen biri m/l almıştı sanırsam

Alla allaa belki bizum uşaklarr uslu olcakkk bende vallaha karnımı tutuyorum seviyorum bekliyorumm karnıma şaplak atıyorum gelsin hareketi diye de yok inatçı keçuuu

Sabah 9’da gidiyorum ya kontrole, hep hareketli oluyo.

Onun için o saatlerde bekliyorum daha çok.

Ama nafile.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…