Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnstada çok hamilede gördüm o taytı göbek rahat gibi duruyordu. Ben de sipariş ederim ondan bir tane.

Zaten tayt üstüne hep uzun şeyler gidiyorum çamaşır sıkıntısı olmaz o açıdan da.

İnstada çok hamilede gördüm o taytı göbek rahat gibi duruyordu. Ben de sipariş ederim ondan bir tane.

Zaten tayt üstüne hep uzun şeyler gidiyorum çamaşır sıkıntısı olmaz o açıdan da.
Mesaja ekleme yaptım ama çıkmamış burada. çok giyen var çok s giyen biri m/l
aldığını söylemişti ileriki aylarda rahat edebilmek için öyle hatırladım ama evde iş yaparken özellikle çok rahat oluyordu

Ayyyy Özge abla bende telefon da konuşurken nefesim kesiliyor. Zor nefes alıyorum valla ilerleyen zamanlarda ne olacak kestiremiyorum. Sirtimin sol tarafindaki sinir sıkışması çok değişik haller almaya başladı. Sanki ordaki sinir kisaymis da o yüzden agriyormus gibi hissediyorum. Diyorum acaba göğüslerim mi bu kadar zorluyor . Çünkü bebek sırta bu zamanda bu kadar ağrı imkansız yapamaz.
Yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynen swett tam top gibi oldum. bende yuvarlanıyorum valla
Evet inan komple sert bazen yemek yiyince midem zorlanıyor
Mizgin bende mi ikiz taşıyorum kız bilmeden . Valla benimde tüm karın bölgesinde sertlik var.
Önümüzdeki 3 gün İsganbul’da hava güzel olacakmış, ben de az önce eve girerken eşime dedim yürüyüşlere başlayalım diye.

.
Güzel havalar gelsin de biraz keyif edelim ya. Hava kötü olunca benim modum çok düşüyor.
Sormaa annem diyor 6 ay sonra daha çok hissetcen geceleri uyutmuyolar bian vuruyolar göbişlerine diyorr ben hiç uyutmazmışımm
Geçmiş olsun kotton uykusuzluğa alış kuzu şimdiden. Bebisler anneannelere yaptıklarımızı tek tek soracaklar

Tatlım senin kullandığın bir yağ ya da krem var mı? Henüz başlamadım ben tavsiyen varsa ona bakayım...
Ben şimdilik hindistan cevizi yağı kullanıyorum baya nemlendiriyor. Ilerleyen zamanda incia ya da bio oil natural almayı düşünüyorum

Hahahaha evettt yaaa sen baya top olcan kız olanlar öylee erkek aşağıda oluyor neden acaba oylee
Annem hala göbeğimi aşşağıda görüyorr erkek diyor mesela
Erkek karnı top koymuş gibi sivri olur derler öyle mi sivri mi?
Benimki evet yanlara doğru yayık her yerden alıyorum kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…