Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaaa 130 hiçbirşey değill acaba kaç beden olur ya bana
Linkini atarmısın kuzu

Benim aldığımın kumaşı esnek bu da öyle muhtemelen. XL büyük bile gelebilir. Ben maksimum 82 kilo ile doğum yaptım. L almıştım sanırım öyle hatırlıyorum.
Aaa öylemiii ben şuan 76 kiloyumm alsam alsam olurum 90 kilo herhalde o zaman

Jou Geçenlerde lc waikiki maternity koleksiyonundan tunik,pantolon takim aldım internetten. L beden aldım kilo alıyorum diye bi geldi kollar felan uzun,bol oldu baya gönderip geri M bedenini sipariş ettim o bile yeni yeni oluyor omuzları felan. İnternet alışverişi biraz riskli oluyor hamileyken

Reactions: Jou
baldan_madam canim çok geçmiş olsun evladın için hakikaten sikintilar üst-üste gelmiş ALLAH beterinden korusun. Günleriniz sağlıkla geçsin inşallah bundan sonra. Doğal olarak kendine odaklanamiyorsun bu durumda. Bende ilk ogrendigim zaman kizim el ayak hastalığı olmuştu kaşıntı ateş döküntü hemen bile gitmemiştim doktora. Güzel günler sizlerin olsun canim

Vefat eden arkadaşına RABBIM rahmetiyle muamele etsin ölüm çok ağır geliyor insana süreç gerekiyor unutmasak da alışmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…