Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bakalımm sağol canımm benimm yardımcı oldun

Suwende heryerde yok mağazaa ara bulasın yoksa bende pek internetten almam mutlaka gider denerimde ugraşmak istemiyorum yoruyo beni artık
Rica ederim,umarım beğeneceğin bir gecelik bulursun:)

Reactions: Jou
MC06 canım aklına kötü bişey getirme bizim hissettiklerimiz de çok kuvvetli değil zaten. 20 haftada yediğimiz tekmelerle hepimiz yerlerimizden hoplayacagiz
Küçücük bir kımıldama dahi hissetsem dünyalar benim olacak.İnşallah canım.
Artık işitmeye başladılar güzel güzel konuşalım bebişlerle.

Hahahaha onları neysekii gidip denedimm hep kızzz hattaa bitaneside büyük beden aldım kilo alırım diyede maşaallahh tam tersi kilo veriyorumm

Kızlarrr aranızda sabahlık aldınızmı hiç hastanede rahatlık birşeyy yada negibi önerirsinizz
Mayıs sonu, haziran başı belki serin olur hava o kadar kan kaybından ötürü üşüyebiliriz..Temmuz da doğum yaptıgımda kullanma gereği duymamıştım.
Sezeryan olacaksanız pijama takımı konforlu olmuyor dikiş üzerine geldiğinden.Gecelik daha rahat oluyor.

Aaaaa şaşırdım. Ne kadar garip sistem. Baya baya prosedür var
Umarım her şey yolundadır Cinsiyeti öğrenmiş olursun sonra nasıl oluyor ilk kontrolden sonra?
hissediyor musun cinsiyet
Canım ilk kontrolden sonra aylık kontrolleri ebeler yapıyorlar. Ultrason yok orda. Son aylar karnı elle muayene ediyorlarmış. Mezurayla ölçüyorlarmış. Ultrasonda bakılan şeyleri eski usul değerlendiriyorlar yani. Tahlilleri takip ediyorlar filan duyduklarım bunlar. Doktorlar sadece riskli gebelere bakıyor. Doğum da aynı şekilde. Ebeler yaptırıyor yine. Doğumhanede hep nöbetçi doktor varmış sadece müdahale gereken durumlarda içeri giriyormuş doktor. İhtiyaç yoksa sezaryen talebi diye bir şey yok. Doğumun olacağı hastane belli. Başka hastaneye gitmemek gerekiyor. Böyle ilginç kurallar var :)

Cinsiyet olarak da rüyamda erkek gördüğüm için zihnim dönüp dolaşıp o sahneye kayıyor sanki erkekmiş gibi geliyor bana.

Senin cinsiyet kız yazmıştın diye hatırlıyorum kesin mi yoksa ihtimalli mi konuştu doktor?

Gecelik dediğin eşofmanlımı diyorsun zaten odada sıcak oluyor gerçii farkediyormuki kuzu
Sezaryen değil normal istiyorum ama o zaman vücud nasıl karar verir bilemeyiizz

İyi geceler anne ve anne adayları, ben burada yeniyim. Ve bende sizler gibi inşallah Haziran ayında anne olacağım.
sweetgirlcandy

27
16-06-2022
1
4+0
10+0
Henüz belli değil
Hollanda
Hoş geldiiiin hayırlı olsun hollanda mı ayy, arkadaşım da orada oturuyor. Çok gitmek istediğim bir yer hatta bu sabah rüyamda Hollanda'ya gitmiştim o arkadaşımın yanına inanır mısın bir sürü fotoğraf çekilecekken şarjım bitmişti type-c şarj soruyordum böyle de bir kısmet sürecinden de bize bahseder misiin mesela nasıl orada süreç sanırım bizdeki gibi çok sık kontrol olmuyormuş. Özel hastaneler mi oluyor yoksa devlet bünyesinde mi hepsi

Gecelik dediğin eşofmanlımı diyorsun zaten odada sıcak oluyor gerçii farkediyormuki kuzu
Sezaryen değil normal istiyorum ama o zaman vücud nasıl karar verir bilemeyiizz
Bence son aya sakla hastanede giyeceğini. Kaç kg alacaksın doğum şekli ne olacak o zaman belli olur canım.Düz gecelik tek parça. Mecburi sezeryan olmuştum pijamayı da sabahlığı da hiç giymedim.Normal doğumda pijama daha rahat diyenler var gecelik yatakta uzanırken vs toplandığı için.

Evettt oyüzden eşofman tarzında alayim istedim bian ne bilim o zaman sıkışırız alamam birşye olur zaten çok masraf olcak

Öyle alcam tabii üstüne mutlaka öyle olurr zaten emzirme sütyende takılması gerek demi genede
Tabi canım. Penye olanlardan kullanacağım ben rahatsız da etmiyor yatarken.Ama bunlar için daha erken alınan kilo ve gögüs büyüklüğü farklı oluyor son ayda.
Bebeğin cinsiyetini öğrendin mi

Tabi canım. Penye olanlardan kullanacağım ben rahatsız da etmiyor yatarken.Ama bunlar için daha erken alınan kilo ve gögüs büyüklüğü farklı oluyor son ayda.
Bebeğin cinsiyetini öğrendin mi
Anladım canomm birazdaha bekleyeyim o halde
Hahahaha nerdeee
Hafta perşembe inşaallahh

Anladım canomm birazdaha bekleyeyim o halde
Hahahaha nerdeee
Hafta perşembe inşaallahh
Hayırlı olsun inşallah şimdiden:) Babymall da çoook indirimli ve kaliteli ciciler var. Haftasonu alışveriş yaptım.30 tl ye bebek montları dahi vardı haberin olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…