Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olsunn bee kuzumm bekledik bebişimizii herşeyin hayırlısıı
Ben sürüyorum ama bakalım işe yariycakmı
Genetik olarakta etki göstermeyebilir yanii napalım çatlarsada yapcak birşey yok
Evet canım elimizden geleni yapalımda genetiksebile biraz olsun önüne geçer

Reactions: Jou
Yaaaaa çok şükür çok sevindim valla
Canım
Çok şükür çok sevindiiiim
Anlamadım ama ya geçen erkek demişlerdi şimdi kesin kız mı olduuuu çıkıntı mı görmüştü sende de doktor aşeriyorum a dostlar
Üstümden nası bi yük kalktı
Evet yaa perinatolog erkek bu dedi bir de renkli ultrasonda çıkıntı vardı diyo bu pipi değil mi şimdi artık kesin niftyde kız

O yüzden en azından detaylıya kadar cinsiyetten emin olmamakta fayda var bence

Çok şaşırdııım ama nifty diyorsa kesinleşmiş üstünden yük kalkmış cnaım sağlıkla gelsin minik kııızz neyse iyi ki perinatolog sonrası cinsiyet partisi yapmamışsınız

Canım devit 3 de paraben var dr neden onu vermiş kiKızıma da yeni doğduğunda sağlık ocağı vermişti parabeni okuyunca kullanmadım.

Yok pipi göbüşü o top gibi
Gerçi göbeğe göre yorum yapılmaz benim kızımda da top gibiydi doktor bile cinsiyeti bilmesem göbeğe bakıp erkek derim demişti
Ya 5 dk buna güldüm pipi göbüşü nedir ya hahashshshahahahahahah
Ben detaylı için randevu aldım da doktorun sekreteri ben ayarlıycam tarihinizi dedi son adet tarihimi istedi kilo boy istedi kilolu olanlarda erken yapmıyoruz dedi bana 23+5 e randevu verdi te
Aaa kiloylaaa bunun ilgiisi ne alaka ya ilk defa duydum

İyi geceler anne ve anne adayları, ben burada yeniyim. Ve bende sizler gibi inşallah Haziran ayında anne olacağım.
sweetgirlcandy

27
16-06-2022
1
4+0
10+0
Henüz belli değil
Hollanda
Hoşgeldin canım aramıza sağlıkla kavus inşallah bebişine
Seninki gece kuşu mu olacak yoksa:) Geçer inşallah canım bende de var o hormonlardandır.
Ay inşallah olmaz yoksa yarasa misali yaşam tarzına başlarım.
Canım o genellikle kas kramplarindan ötürü olan bişey ve o da magnezyum eksikliğindenmis. Muhakkak doktoruna bildir.
Ben uyudum sanırım düzeliyor yavaş yavaş
Maşallah canım . Darısı başıma ya son aylarda zaten uyuyamiyormusuz . Nette araştırdım 4.5.6. aylarda uykunuz düzene girer yazıyor benim ki inat ve ısrarla bozuluyor.
Allah Allah nedenki acaba ya? Yediğin bişey falan mı dokundu ya da üşüttün mü acaba
Valla bilmiyorum canım ya bildiğin mide öz suyunu çıkardım yani
Kızlaaaaarrrrrrrrrr
Sonuçlar çıktı
Öncelikle temiz çok şükür

Sonra daaa cinsiyet kız
Ahhhh little gözün aydın canım. Çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al. Birisi daha vardı sanki yılbaşı sonrası sonuç bekleyen ama kim olduğunu hatırlamıyorum .

Kızlar size bir şey sorucam. Bu kedilerde toksoplazma diye bir parazit oluyor. Hem evde hem sokakta yaşayan bir kedi bugün evime girmiş. Bir muhabbet kuşum var salonda sehpa üzerinde bende gündüzleri orda yatıyorum. Onun saldırı sesine uyandım. Bir şekilde evden çıkardım. Asıl merak ettiğim bu kedi nerelere değdi bilgim yok (10dklık bir sürede). Değdiği yürüdüğü yerleri ne yapmak lazım. Bilgisi olan birisi var mı?

Kızlar çatlak oluşmaması icin ne kullanıyorsunuz yeri gelmişken sorayım dedim
Ben daha başlamadım ama doktora sormuştum. Bio oil, palmer’s ve Lierac önerdi. Hindistan cevizi yağını sordum. Onunla da destekleyebilirsin güzel nemlendirir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…