Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Zaten pembe pek sevmem ama şöyle kız için elbiseler falan alsam hiç de fena olmaz
Bende pek pembe sevmezdim halada çok sevmem kızlarımı hep soft renklerde giydirdim bebekken hep krem tonlarında az dantel yada rokoko işi olan tulumlar almıştım ama gel görki büyüdükçe akılları erdikçe pembe kızlar için bi vazgeçilmez barbie ler elsalar rengarenk giyinme istekleri başlıyo küçükken tadını çıkar şimdi benimkiler benim aldıklarımı beğenmiyor hanımlar nerde amannn giydirmem dediğim şeyler var onları tutturuyolar

Çabucak geçsin ya artik rahat et sende

Kedinin dışkısında oluyormuş o canım. Onu da ağız yoluyla alırsan sorun oluyor

Aynen devlette sezeryan ya da acil durum olmadıkça ebeler doğumu yaptırıyor. Bizim komşunun birisi doktoru napmış etmiş doğuma girmeye ikna etmişti orda duyduğumda şaşırmıştım

Yaaa yapı gereği demek ki bi pembe aşkı var

kızlar 2li test sonucum e nabızda çıktı ama hiçbir şey anlamıyorum papp-a ve beta kaç olmalı :/

Kedinin dışkısında oluyormuş o canım. Onu da ağız yoluyla alırsan sorun oluyor
Evet öyleymiş. Ama patilerine vs bulaşıyor mudur yalanıyorlar ya hep kafama takıldı. Ben kendimi korumaya çalıştıkça İyilik yapmak isteyen tanıdıklar böyle daha karmaşık şeylere yol açıyor gerim gerim gerildim iyice

H hoppala vardı o da sonuç bekliyordu aynı merkezde yaptırmıştık onunki de çıktı temiz

Bilmem ki kuzum. burada ki bir çok kişi devit 3 kullanıyor diye biliyorum ben
Valla canım bence çok kişinin kullanmasını baz alma hamilelik de hassas bir dönem. Sağlık ocağı da her yenidoğana ücretsiz veriyor bunu.İçeriğini bir oku istersen sen. Hatta aile hekmine sorduğumda paraben hayatımızda her yerde var diye saçma bir cevap vermişti. Ben güvenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…