- 9 Ekim 2021
- 6.133
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.221
Merhaba bende de gaz çok oluyo açıkcası yediğimiz besinler de yapıyo büyük ihtimal sade soda için o biraz iyi geliyoGünaydın kızlaryan masadan Temmuz annelerinden geliyorum öncelikle hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Sizlere bir sorum olacak, çünkü gerçekten çıldırmama ramak kaldı. Ay olarak bizden daha öndesiniz belki bir çözüm bulan ya da merak etme geçecek diyen biri olur
Sorunum şişkinlik gaz kabızlık
Doktorumun tavsiyesi ile bir süre idare ettim hemen ilaca başlamak istemedi, sonra mecburen duphalac başladık. Ama 1 hafta kullan dedi bıraktım mecbur. İçerken daha rahattım
Anladım ki aslında sorunum en çok gaz ve şişkinlilikle.
Denemediğim şey kalmadı. Kuru kayısılar incirler, suya koymalar, hoşaflar posalar, ama yok
Dün berbat bir gece geçirdim şişlik yüzünden.
Aksamları az yemeye çalışıyorum ama biraz kaçırsam mahvoluyorum. Zaten iki öğün yiyorum aç oluyorum ister istemez bazen tutamıyorm kendimi. Gerçekten eziyet halini aldı.buna bir çözüm bulan var mı aranızda?
Kova alamadımKızlar bim mesaisini tamamladınız mi bende annemle gittim küvet alacakken bu baktım tüm seti almışım
Olabilir canım aman diyim dikkat et bak Allah korusun baş dönmesi baygınlık felan olmasın. Doktoruna muhakkak bildir.Banada kan ilacı verdi doktorum halen daha almadım direniyorum ama sanki baş dönmelerim yeniden başladı hamileligin başında kansızlık vardı bende de
HaydiiiAy saat 4 den beri göğüslerim feci kaşınıyor yaaaa
Kız sana tekniğini söylemedik mi gece burdaKızlar günaydın sabah sabah üşenmedim bim in yolunu tuttum katlanabilir küvet maşraba bide aktivite minderi alabildim kova sadece 1 tane gelmiş benden önce gören bi kadın koştu aldı ben saf gibi bekliyorum
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar geceden suya kayısı isliyorlardi. Ama ise yaradı mı bilmiyorum. Umarım sende bir an önce atlatırsın. Probiyotikli ürünler tüket belki çözüm olurGünaydın kızlaryan masadan Temmuz annelerinden geliyorum öncelikle hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Sizlere bir sorum olacak, çünkü gerçekten çıldırmama ramak kaldı. Ay olarak bizden daha öndesiniz belki bir çözüm bulan ya da merak etme geçecek diyen biri olur
Doktorumun tavsiyesi ile bir süre idare ettim hemen ilaca başlamak istemedi, sonra mecburen duphalac başladık. Ama 1 hafta kullan dedi bıraktım mecbur. İçerken daha rahattım
Denemediğim şey kalmadı. Kuru kayısılar incirler, suya koymalar, hoşaflar posalar, ama yok
Aksamları az yemeye çalışıyorum ama biraz kaçırsam mahvoluyorum. Zaten iki öğün yiyorum aç oluyorum ister istemez bazen tutamıyorm kendimi. Gerçekten eziyet halini aldı.buna bir çözüm bulan var mı aranızda?
Allah tan bende Beylikdüzü ndeyim de öyle kapış kapış bir şeyin iicne dalmadim insanlar ilk defa görmemiş gibi tanen tane özenle bakıp alıyorlardı. Ümraniye de olsam kendimi duvara yapışmış şekilde bulabilirdimEki Görüntüle 2983263
Evet ama bu benim aklıma sonradan geldiOlabilir canım aman diyim dikkat et bak Allah korusun baş dönmesi baygınlık felan olmasın. Doktoruna muhakkak bildir.
Haydiiigöğüsler büyüyor swet hemen kremlere yağlara saril.
Kız sana tekniğini söylemedik mi gece burda. Haftaya şoka daha ucuzu gelecek deyin diye.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar geceden suya kayısı isliyorlardi. Ama ise yaradı mı bilmiyorum. Umarım sende bir an önce atlatırsın. Probiyotikli ürünler tüket belki çözüm olur.
Helal be hepsini almış dönmüşsünAllah tan bende Beylikdüzü ndeyim de öyle kapış kapış bir şeyin iicne dalmadim insanlar ilk defa görmemiş gibi tanen tane özenle bakıp alıyorlardı. Ümraniye de olsam kendimi duvara yapışmış şekilde bulabilirdimEki Görüntüle 2983263
öncelikle geçmiş olsunGünaydın kızlaryan masadan Temmuz annelerinden geliyorum öncelikle hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Müslin battaniye ablao zürafalı bulutlu şey ne çarşaf mıo ne güzelmiş yaaa
yanlış zekta kız oMüslin battaniye abla.
Vallazzekta diyorum ya Beylikdüzü'nde olmanın verdiği avantaj yoksa beni de yere serebilirlerdi.
Düzelttim sonradan o da mı olmadıyanlış zekta kız o
aaaaa hahha valla bilmiyorum ben de annemin yalancısıyım :) :)Ahhhh duygu bebişin sinyalleri yakmaya başlamış maşallah
O benzetme olayını da bizde tam tersi derler kim çok severse ona benzer derler. Mesela annem hiç istememiş evlenmeyi babamla İstanbul a gelmek istememiş biz3 kardeş babama benzeriz.
İnşallah canım herşey çok güzel ilerler. Ben artık kuzuyu hissedebiliyorum içerdekızlar şimdi sağlık ocağından çıktım işe geldim bildiriyorum
ebe bir aletle kalbini dinledi ayyy nasıl atıyordu küt küt ben duyulmaz dedim ama duyulduuu güne puanım 876543217454145
kan tahlilimi de verdim bakalım sonuçları dr yarın e nabızdan görebilirsin dedi umarım normal seviyelere gelmiştir
Kimyon zararlımı bilmiyorum ama ben içiyorum gaz için başka birşey ise yaramio çünkü birde hareket yarım saat dışarı çıkıp.yuruyunce çıkıp yoksa kivraniyorum gazdan kabızlık içinde bendeki kronik asla geçmiyor ilk haftalarda vardı soyledim Dr a devam ederse şöyle dedi devam ediyor dedimGünaydın kızlaryan masadan Temmuz annelerinden geliyorum öncelikle hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Kız ben daha 10.10 da gittim burda bimde herşey duruyoo zürafalı bulutlu şey ne çarşaf mıo ne güzelmiş yaaa
kızlar şimdi sağlık ocağından çıktım işe geldim bildiriyorum
ebe bir aletle kalbini dinledi ayyy nasıl atıyordu küt küt ben duyulmaz dedim ama duyulduuu güne puanım 876543217454145
kan tahlilimi de verdim bakalım sonuçları dr yarın e nabızdan görebilirsin dedi umarım normal seviyelere gelmiştir
Kimyon zararlımı bilmiyorum ama ben içiyorum gaz için başka birşey ise yaramio çünkü birde hareket yarım saat dışarı çıkıp.yuruyunce çıkıp yoksa kivraniyorum gazdan kabızlık içinde bendeki kronik asla geçmiyor ilk haftalarda vardı soyledim Dr a devam ederse şöyle dedi devam ediyor dedimsallamadı bence bilmiyorum yani bişey vermedi ama ben aç karnına sabah zeytinyağı bir kaşık bide gece yulaf kuru kayısı yersem belki ertesi gün rahat cikiyorum oda belki
Kız ben daha 10.10 da bile gittim burda binde herşey duruyoküvet falan full hepsi var ama ablamdan alacağım icin almama gerek görmedim aldıklarını ekliyorum
o da senin kalp atışını duyuyo annesi
yaa bizde eve doppler alan vardı kimdi unuttum
nasıl acaba duyuluyo mu?
Ay mavi olan musline bayildimmmm çok büyükler cidden küçükler gibi değilzürafalı müslin'i de anneme söyledim o halletti
şu an asayiş berkemal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?