Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba bende de gaz çok oluyo açıkcası yediğimiz besinler de yapıyo büyük ihtimal sade soda için o biraz iyi geliyo

Banada kan ilacı verdi doktorum halen daha almadım direniyorum ama sanki baş dönmelerim yeniden başladı hamileligin başında kansızlık vardı bende de
Olabilir canım aman diyim dikkat et bak Allah korusun baş dönmesi baygınlık felan olmasın. Doktoruna muhakkak bildir.
Ay saat 4 den beri göğüslerim feci kaşınıyor yaaaa
Haydiii göğüsler büyüyor swet hemen kremlere yağlara saril.
Kızlar günaydın sabah sabah üşenmedim bim in yolunu tuttum katlanabilir küvet maşraba bide aktivite minderi alabildim kova sadece 1 tane gelmiş benden önce gören bi kadın koştu aldı ben saf gibi bekliyorum
Kız sana tekniğini söylemedik mi gece burda . Haftaya şoka daha ucuzu gelecek deyin diye.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar geceden suya kayısı isliyorlardi. Ama ise yaradı mı bilmiyorum. Umarım sende bir an önce atlatırsın. Probiyotikli ürünler tüket belki çözüm olur.

o zürafalı bulutlu şey ne çarşaf mı o ne güzelmiş yaaa

Evet ama bu benim aklıma sonradan geldi bir dahaki gelişinde akşamdan gidicem bime

Helal be hepsini almış dönmüşsün

öncelikle geçmiş olsun
herkesin bünyesi farklı birinde işe yarayan diğerinde yaramayabilir
Kendi tecrübelerimi paylaşacak olursam
hamileliğin ilk zamanlarında patlıycam zannediyordum abartmıyorum kaç gece şişkinlik gaz sancısından ağlayacak duruma geldim yemek yemeye korkuyordum ve hiç bişey etki etmedi sadece bol yürüyüş ve bebek karnına gazdan dolayı masaj yaparlar ya öyle masaj hafifletti sanırım hormonlar değiştiği için oluyordu
biraz hafta ilerleyince şişkinlik ve gaz geçti bu sefer kabızlık başladı
kabızlık içinde deveci armut yazan çok oldu bana elma çok fayda etti yeşil elma birde bulabilirsen doğal köy elması hani bu tornadan çıkmış gibi parıl parıl olanlardan değil de sağı solu yaralı bereli olanlardan gerçekten ben onda çare buldum
en son olarak çok çaresiz kalmazsan ilaçlara yönelme bir süre sonra tembellik yapıyor daha zor durumda kalıyorsun

kızlar şimdi sağlık ocağından çıktım işe geldim bildiriyorum
ebe bir aletle kalbini dinledi ayyy nasıl atıyordu küt küt ben duyulmaz dedim ama duyulduuu güne puanım 876543217454145
kan tahlilimi de verdim bakalım sonuçları dr yarın e nabızdan görebilirsin dedi umarım normal seviyelere gelmiştir

aaaaa hahha valla bilmiyorum ben de annemin yalancısıyım :) :)

İnşallah canım herşey çok güzel ilerler. Ben artık kuzuyu hissedebiliyorum içerde . Kendisine biseyler aldığımı anladı içerde dönüyor . Kalp atışını da hissetmesi cihazın olası bişey.

Kimyon zararlımı bilmiyorum ama ben içiyorum gaz için başka birşey ise yaramio çünkü birde hareket yarım saat dışarı çıkıp.yuruyunce çıkıp yoksa kivraniyorum gazdan kabızlık içinde bendeki kronik asla geçmiyor ilk haftalarda vardı soyledim Dr a devam ederse şöyle dedi devam ediyor dedim sallamadı bence bilmiyorum yani bişey vermedi ama ben aç karnına sabah zeytinyağı bir kaşık bide gece yulaf kuru kayısı yersem belki ertesi gün rahat cikiyorum oda belki
o zürafalı bulutlu şey ne çarşaf mı o ne güzelmiş yaaa
Kız ben daha 10.10 da gittim burda bimde herşey duruyo küvet falan full hepsi var ama ablamdan alacağım icin almama gerek görmedim aldıklarını ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220107_103005.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

o da senin kalp atışını duyuyo annesi

yaa bizde eve doppler alan vardı kimdi unuttum

nasıl acaba duyuluyo mu?

zürafalı müslin'i de anneme söyledim o halletti
şu an asayiş berkemal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…