- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 34
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.261
Bana da yüksek geliyo aslında ama doktorum yasmin den kaynaklı yükseldi diyor ne bileyim anlamadimki yasmin bitince bir anda dusecekmi yani salı transfer hazırlığı için başlayacağız ve çok korkuyorum gerçekten bana da dua edin rabbim hayırlı kapılar açsın inş yaBence yüksek. Haptan mı yükseldi bilemiyorum ama başka bir doktora daha danışın bence sonuçta hem maddi hem manevi açıdan zor kolay değil tüp bebek
Bende sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum gün içinde hafif ıslaklık olsa dahi nasıl oldu anlayamadım pamuklu kullanıyorum bide dur bende yapayım ya iyi gelir inşallah ilaç kullanmama gerek kalmazbaşlarda burada herkes enfeksiyon yazıyordu ya o zaman enfeksiyon olmasın diye korktum sık olmadan aralıklarla yaptım
hiç yanma vs şikayetim olmadı, kontrole gittiğimde de doktor vajinal de bakıyor hiç olumsuz bir şey söylemedi baktığında
normalde florasını bozmamak lazım ama ben arada temizlik için kullanıyorum bana hep iyi geldi kuzum
Yok prolaktini çıkar at kafandan o anlık bişey amiin Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın umarım hayırlı değilsede hayra dönsün inşallahÇok sağol cnm haklisin galiba kafaya da çok taktım son embriyolarım transfer edilecek artık hiçbişey atlanmasin istiyorum inş düşer en kısa zamanda da allahın izniyle bende transferimi olurum bana da dualarınızı eksik etmeyin sende sağlıkla kavus evladına cnm
Bana da yüksek geliyo aslında ama doktorum yasmin den kaynaklı yükseldi diyor ne bileyim anlamadimki yasmin bitince bir anda dusecekmi yani salı transfer hazırlığı için başlayacağız ve çok korkuyorum gerçekten bana da dua edin rabbim hayırlı kapılar açsın inş ya
Maşallah cnm ne güzel hamile kalmışsın sağlıkla kavus evladına inş normali 28e kadar diye biliyorum sizinde tüp bebekmiydi 40da oldugumda normal gebe mi kaldınız acaba inş bizede nasip olur dualarınızı bekliyrmCanım tedavi için prolaktin kaç olmalı bilmiyorum ama ben normal yolla hamile kaldım.
Senelerce prolaktin tedavisi gördüm, 105-110’a çıkmıştı değer.
Bu hamilelikten önce 40 civarıydı değerim, sıkıntı görmedi doktorlar.
Şu an kaç oldu bilmiyorum, göğüsler aldı başını gidiyo.
.
Amin allah razı olsun cnm çok sağol inş o şekil olsun rabbimin izniyle hayırlısı olsunBende sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum gün içinde hafif ıslaklık olsa dahi nasıl oldu anlayamadım pamuklu kullanıyorum bide dur bende yapayım ya iyi gelir inşallah ilaç kullanmama gerek kalmaz
Yok prolaktini çıkar at kafandan o anlık bişey amiin Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın umarım hayırlı değilsede hayra dönsün inşallah
Hemen alayım kuzu sağolasın benim başladı sanki enfeksiyon ondan bi korktumMerhabalar , vajina temizliğinden bahsedilmiş ben enfeksiyon çok yaşadığım için yazıyorum yaban Mersin’i yiyin kızlar . Tabi herşeyi abartmak zarar ama meyve rutininize ekleyin..
Erkek anneleri, ne isimler buldunuz :))
Aminn inş allah razi olsun cnmher şey çok yolunda gitsin
Kuzu benim 80 di bana ilaç bile vermedi diye sinirlenmiştim stres hormonu diyolar benim arkadaşımın değeri 500 dü düşün o bana kızmıştı 100 den sonrası sıkıntı diye ama 50 çok normal düşer o kafandan at sen sadece ha rahat edemem diyorsan başka doktordan da görüş alMaşallah cnm ne güzel hamile kalmışsın sağlıkla kavus evladına inş normali 28e kadar diye biliyorum sizinde tüp bebekmiydi 40da oldugumda normal gebe mi kaldınız acaba inş bizede nasip olur dualarınızı bekliyrm
Beenayy herkes bime kosmusben daha hiçbir aışverişe başlamadım. gördüğüm hey seyi almak istemiyorum. kendime liste oluşturacagım. cinsiyet kesinleşsin indirimlerden faydalanacağım. hepiniz saglıkla giydirin inşallah. benim gibi daha bir çöpü olmayan var mı aceba
Hemdee nasıl topladımm
Evet benimmm şuan dağıtımda akşam sizi bilgilendireceğimmm bu konuyla ilgilii
Hii gerçekten mi inanamıyorumBeenBen varım, bitek bez aldım zamlardan önce, 210 lu prima premiumcare 1 numara 262 liraya almıştım, aynısının fiyatı şuan 410tl hazine gibi saklıyorum evde, fiyat farkı inanılmaz
ooo süper hepimizin yerine al vallaaaKızlaar kızlarr ben neler aldım neler
Saat 09.07 de bimdeydim annemle ama mahşer alanı gibiydi1000₺ yi geçti aldıklarım o kadar şeyy aldım ki ama hangi birinin resmini çekeyim bitmez ki bilemedim katlanır küvet, katlanır kova, 3 boyutlu okuma kitapları, hırkalar, battaniyeler, bornoz, şapka, müslinler, ağız mendilleri, bebek yorganı, bebek yastığı, ayy be gördüysek aldık annemle
Yaa ne güzelKızlaar kızlarr ben neler aldım neler
Saat 09.07 de bimdeydim annemle ama mahşer alanı gibiydi1000₺ yi geçti aldıklarım o kadar şeyy aldım ki ama hangi birinin resmini çekeyim bitmez ki bilemedim katlanır küvet, katlanır kova, 3 boyutlu okuma kitapları, hırkalar, battaniyeler, bornoz, şapka, müslinler, ağız mendilleri, bebek yorganı, bebek yastığı, ayy be gördüysek aldık annemle
Ayy onları arabanın arkasına koydum inşnce resmini çekip atayım 6-7 tane aldım sanırımmooo süper hepimizin yerine al vallaaa
3 boyutlu kitap hangisini aldın
ben de hastaneye çıkarken uğrayayım
Evet çokk beğendim kitaplık oluşturmayı düşünyorum onlara koyarım dedimYaa ne güzel
Güzel günlerde kullanın inşallah
3 boyutlu okuma kitaplarına hiç dikkat etmedim keşke baksaymisim
-C-A-N-A-N- dün çok bakamayınca kaçırmışım aşı epey yan etki yapmış sanırım. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
ay masallah ben nasıl bu kadar istikrarlıyım anlamadımKızlaar kızlarr ben neler aldım neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?