Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
3boyutlu masal kitabi bende aldım ama maşallah teyzenin biri hepsini arabasına doldurmuş. Bende karlar ülkesi hikayesini 7 yaşındaki yeğenim için aldım. Tek kalmıştı. Senin ki de çok güzelmiş. Kaç sayfa sendeki canım.

Banada kan ilacı verdi doktorum halen daha almadım direniyorum ama sanki baş dönmelerim yeniden başladı hamileligin başında kansızlık vardı bende de
Mecburen içeceğiz canım.Zaten kansızlık varmış halsizlik yapar ekstradan sana.
Verir mutlaka veriyorlar çünkü. Ama gerçekten kötü ya içtiğim gün başlamıştı etkisi

Sizlere niye başlamadı ya bana erkenden verdi Gerçi içemiyorum da
Demir seviyesi normal olsa da mutlaka herkese veriliyor. Erken doğuma, düşük bebek kilosuna ve kanamaya neden olabiliyormuş. 15. haftada başladım ben de.Bir de gündüz aldiğimda bulantı yapıyor gece yatarken içiyorum bir de öyle dene istersen.
Ay saat 4 den beri göğüslerim feci kaşınıyor yaaaa
Kaşıma aman. Çatlama öncesi tatlı tatlı kaşınır büyüdülerse. Krem sür krem
Benim göğüs uçları 4-5 gündür aşırı derecede ağrıyor sanki kaynar su döktün de yanıyor gibi anlamadım noluyo uçları zâten epey büyüdü süte mi hazırlanıyorlar acaba?
Aynen canım benmkinde de aşırı hassasiyet var dokununca bile ağrıyor.
Kız ben daha 10.10 da gittim burda bimde herşey duruyo küvet falan full hepsi var ama ablamdan alacağım icin almama gerek görmedim aldıklarını ekliyorum
Hayırlı olsun canım çok güzeller.Şanslı günündesin ama ihtiyacın olsa bulamazdın sanırım Welsoft kundağın battaniyesi varmı?Bebek arabasına kışın örtü yapmak için iyi fikir.Kitaplardan eşime de aldırayım kızıma okurum

Arası 3 toplam 5 sayfa burda hepsi vardı kitaplarin aslında ben kitap için gitmiştim diğer kitap minicikmis avuç içi gibi onu alamayinca bitane bari bunu alayım dedim kız diye kırmızı başlıklı kızı aldım

Var canım ben battaniye olanından aldım zaten yazın ortulmez herhalde bunlar.

Evet battaniyesi bide bitane daha kundak varmış ama o yoktu bu bimde neyse bu kundak sonradan aklıma geldi bebek 6 aylık olsa mesela alttan kapanmaz ama battaniye olarak kullanılabilir bende dedim bebek arabasına da konur yumuşacık çünkü

Kızlar benim galiba enfeksiyonum var salı günü randevum doktora o zamana kadar ne yapabilirim acaba sirkeli su diyolar iyi gelirmi acaba

Benim bim ganimetlerim de bunlar. Buradaki bim e gittim ama kadınlar cildirircasina itisiyorlardi hiç zorlamadim. Küveti hesapladım 215 e geliyor şu an aynı marka internette 240 TL oradan alicam. Annem rahatsızdı gidemeyecekti ama ben alamayınca kalkıp gitmiş güzelim bunları alabilmis kurban olurum annecigime

Eklentiler

• IMG_20220107_105835.webp
    90 KB · Görüntüleme: 76
İyi geliyomu ya korktum bi o kadarda dikkat ediyodum

başlarda burada herkes enfeksiyon yazıyordu ya o zaman enfeksiyon olmasın diye korktum sık olmadan aralıklarla yaptım

hiç yanma vs şikayetim olmadı, kontrole gittiğimde de doktor vajinal de bakıyor hiç olumsuz bir şey söylemedi baktığında

normalde florasını bozmamak lazım ama ben arada temizlik için kullanıyorum bana hep iyi geldi kuzum

minnoşlar koşturuyolar n'apsınlar
ooh ağız mendili, çorabı, müslin battaniyesiiii daha ne olsun

minnoşlar koşturuyolar n'apsınlar
ooh ağız mendili, çorabı, müslin battaniyesiiii daha ne olsun
ayy herkes bime kosmus ben daha hiçbir aışverişe başlamadım. gördüğüm hey seyi almak istemiyorum. kendime liste oluşturacagım. cinsiyet kesinleşsin indirimlerden faydalanacağım. hepiniz saglıkla giydirin inşallah. benim gibi daha bir çöpü olmayan var mı aceba

Merhaba bende de gaz çok oluyo açıkcası yediğimiz besinler de yapıyo büyük ihtimal sade soda için o biraz iyi geliyo

Hepinize teşekkür ederim kızlar
Yediklerme çok dikkat etsem de gaz olduğunu farkettim ben, sadece çorba tükettiğim gün bile oldu. Sanırım buna çare yok.
Yürüyüş yapıyorum ama düzenli değil, ona düzenli devam edeyim o zaman. Kimyon ve elmayı deneyeceğim.
Tekrardan çok teşekkür ederim

Çok sağol cnm haklisin galiba kafaya da çok taktım son embriyolarım transfer edilecek artık hiçbişey atlanmasin istiyorum inş düşer en kısa zamanda da allahın izniyle bende transferimi olurum bana da dualarınızı eksik etmeyin sende sağlıkla kavus evladına cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…