- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.241
Kimyon zararlımı bilmiyorum ama ben içiyorum gaz için başka birşey ise yaramio çünkü birde hareket yarım saat dışarı çıkıp.yuruyunce çıkıp yoksa kivraniyorum gazdan kabızlık içinde bendeki kronik asla geçmiyor ilk haftalarda vardı soyledim Dr a devam ederse şöyle dedi devam ediyor dedimsallamadı bence bilmiyorum yani bişey vermedi ama ben aç karnına sabah zeytinyağı bir kaşık bide gece yulaf kuru kayısı yersem belki ertesi gün rahat cikiyorum oda belki
Kız ben daha 10.10 da gittim burda bimde herşey duruyoküvet falan full hepsi var ama ablamdan alacağım icin almama gerek görmedim aldıklarını ekliyorum
Mecburen içeceğiz canım.Zaten kansızlık varmış halsizlik yapar ekstradan sana.Banada kan ilacı verdi doktorum halen daha almadım direniyorum ama sanki baş dönmelerim yeniden başladı hamileligin başında kansızlık vardı bende de
Demir seviyesi normal olsa da mutlaka herkese veriliyor. Erken doğuma, düşük bebek kilosuna ve kanamaya neden olabiliyormuş. 15. haftada başladım ben de.Bir de gündüz aldiğimda bulantı yapıyor gece yatarken içiyorum bir de öyle dene istersen.Verir mutlaka veriyorlar çünkü. Ama gerçekten kötü ya içtiğim gün başlamıştı etkisi
Sizlere niye başlamadı ya bana erkenden verdiGerçi içemiyorum da
Kaşıma aman. Çatlama öncesi tatlı tatlı kaşınır büyüdülerse. Krem sür kremAy saat 4 den beri göğüslerim feci kaşınıyor yaaaa
Aynen canım benmkinde de aşırı hassasiyet var dokununca bile ağrıyor.Benim göğüs uçları 4-5 gündür aşırı derecede ağrıyor sanki kaynar su döktün de yanıyor gibi anlamadım noluyouçları zâten epey büyüdü süte mi hazırlanıyorlar acaba?
Hayırlı olsun canım çok güzeller.Şanslı günündesin ama ihtiyacın olsa bulamazdın sanırımKız ben daha 10.10 da gittim burda bimde herşey duruyoküvet falan full hepsi var ama ablamdan alacağım icin almama gerek görmedim aldıklarını ekliyorum
Arası 3 toplam 5 sayfa burda hepsi vardı kitaplarin aslında ben kitap için gitmiştim diğer kitap minicikmis avuç içi gibi onu alamayinca bitane bari bunu alayım dedim3boyutlu masal kitabi bende aldım ama maşallah teyzenin biri hepsini arabasına doldurmuş. Bende karlar ülkesi hikayesini 7 yaşındaki yeğenim için aldım. Tek kalmıştı. Senin ki de çok güzelmiş. Kaç sayfa sendeki canım.
Var canım ben battaniye olanından aldım zaten yazın ortulmez herhalde bunlar.Mecburen içeceğiz canım.Zaten kansızlık varmış halsizlik yapar ekstradan sana.
Demir seviyesi normal olsa da mutlaka herkese veriliyor. Erken doğuma, düşük bebek kilosuna ve kanamaya neden olabiliyormuş. 15. haftada başladım ben de.Bir de gündüz aldiğimda bulantı yapıyor gece yatarken içiyorum bir de öyle dene istersen.
Kaşıma aman. Çatlama öncesi tatlı tatlı kaşınır büyüdülerse. Krem sür krem
Aynen canım benmkinde de aşırı hassasiyet var dokununca bile ağrıyor.
Hayırlı olsun canım çok güzeller.Şanslı günündesin ama ihtiyacın olsa bulamazdın sanırımWelsoft kundağın battaniyesi varmı?Bebek arabasına kışın örtü yapmak için iyi fikir.Kitaplardan eşime de aldırayım kızıma okurum
Evet battaniyesi bide bitane daha kundak varmış ama o yoktu bu bimde neyse bu kundak sonradan aklıma geldi bebek 6 aylık olsa mesela alttan kapanmaz ama battaniye olarak kullanılabilir bende dedim bebek arabasına da konur yumuşacık çünküMecburen içeceğiz canım.Zaten kansızlık varmış halsizlik yapar ekstradan sana.
Demir seviyesi normal olsa da mutlaka herkese veriliyor. Erken doğuma, düşük bebek kilosuna ve kanamaya neden olabiliyormuş. 15. haftada başladım ben de.Bir de gündüz aldiğimda bulantı yapıyor gece yatarken içiyorum bir de öyle dene istersen.
Kaşıma aman. Çatlama öncesi tatlı tatlı kaşınır büyüdülerse. Krem sür krem
Aynen canım benmkinde de aşırı hassasiyet var dokununca bile ağrıyor.
Hayırlı olsun canım çok güzeller.Şanslı günündesin ama ihtiyacın olsa bulamazdın sanırımWelsoft kundağın battaniyesi varmı?Bebek arabasına kışın örtü yapmak için iyi fikir.Kitaplardan eşime de aldırayım kızıma okurum
Şifresini unuttuğum hesabımyanlış zekta kız o
Şifresini unuttuğum hesabım
Yabancı değil yani tüm zektalar benimahahaa şaka yapıyosunneyse yabancı değilmiş
o da senin kalp atışını duyuyo annesi
yaa bizde eve doppler alan vardı kimdi unuttum
nasıl acaba duyuluyo mu?
Kız sana tekniğini söylemedik mi gece burda. Haftaya şoka daha ucuzu gelecek deyin diye.
Kızlar benim galiba enfeksiyonum var salı günü randevum doktora o zamana kadar ne yapabilirim acaba sirkeli su diyolar iyi gelirmi acaba
İyi geliyomu ya korktum bi o kadarda dikkat ediyodumben arada yapıyorum sirkeli su
İyi geliyomu ya korktum bi o kadarda dikkat ediyodum
Benim bim ganimetlerim de bunlar. Buradaki bim e gittim ama kadınlar cildirircasina itisiyorlardi hiç zorlamadim. Küveti hesapladım 215 e geliyor şu an aynı marka internette 240 TL oradan alicam. Annem rahatsızdı gidemeyecekti ama ben alamayınca kalkıp gitmiş güzelim bunları alabilmis kurban olurum annecigime
ayy herkes bime kosmusminnoşlar koşturuyolar n'apsınlar
ooh ağız mendili, çorabı, müslin battaniyesiiii daha ne olsun
Olabilir canım aman diyim dikkat et bak Allah korusun baş dönmesi baygınlık felan olmasın. Doktoruna muhakkak bildir.
Haydiiigöğüsler büyüyor swet hemen kremlere yağlara saril.
Kız sana tekniğini söylemedik mi gece burda. Haftaya şoka daha ucuzu gelecek deyin diye.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar geceden suya kayısı isliyorlardi. Ama ise yaradı mı bilmiyorum. Umarım sende bir an önce atlatırsın. Probiyotikli ürünler tüket belki çözüm olur.
öncelikle geçmiş olsun
herkesin bünyesi farklı birinde işe yarayan diğerinde yaramayabilir
Kendi tecrübelerimi paylaşacak olursam
hamileliğin ilk zamanlarında patlıycam zannediyordum abartmıyorum kaç gece şişkinlik gaz sancısından ağlayacak duruma geldim yemek yemeye korkuyordum ve hiç bişey etki etmedi sadece bol yürüyüş ve bebek karnına gazdan dolayı masaj yaparlar ya öyle masaj hafifletti sanırım hormonlar değiştiği için oluyordu
biraz hafta ilerleyince şişkinlik ve gaz geçti bu sefer kabızlık başladı
kabızlık içinde deveci armut yazan çok oldu bana elma çok fayda etti yeşil elma birde bulabilirsen doğal köy elması hani bu tornadan çıkmış gibi parıl parıl olanlardan değil de sağı solu yaralı bereli olanlardan gerçekten ben onda çare buldum
en son olarak çok çaresiz kalmazsan ilaçlara yönelme bir süre sonra tembellik yapıyor daha zor durumda kalıyorsun
Hepinize teşekkür ederim kızlarKimyon zararlımı bilmiyorum ama ben içiyorum gaz için başka birşey ise yaramio çünkü birde hareket yarım saat dışarı çıkıp.yuruyunce çıkıp yoksa kivraniyorum gazdan kabızlık içinde bendeki kronik asla geçmiyor ilk haftalarda vardı soyledim Dr a devam ederse şöyle dedi devam ediyor dedimsallamadı bence bilmiyorum yani bişey vermedi ama ben aç karnına sabah zeytinyağı bir kaşık bide gece yulaf kuru kayısı yersem belki ertesi gün rahat cikiyorum oda belki
Kız ben daha 10.10 da gittim burda bimde herşey duruyoküvet falan full hepsi var ama ablamdan alacağım icin almama gerek görmedim aldıklarını ekliyorum
Çok sağol cnm haklisin galiba kafaya da çok taktım son embriyolarım transfer edilecek artık hiçbişey atlanmasin istiyorum inş düşer en kısa zamanda da allahın izniyle bende transferimi olurum bana da dualarınızı eksik etmeyin sende sağlıkla kavus evladına cnmAmiin benimde çıkmıştı sizinkinden yüksekti hatta birde sakın kafaya takmayın üzülüp kafaya taktıkça dahada çıkıyor zaten prolaktinin engeli yumurta gelişimini etkiliyor siz zaten tedavi görüceksiniz hiç önemli değil o yüzden dua edip kalbinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?