Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hii gerçekten mi inanamıyorum bende bez işine hiç girmedim henüz yandık desene
Daha ıslak mendil falan da almak lazım ama bekliyorum biraz bende, indirim duyan haber etsin kızlar
Aldıklarımmmı atıyorumm hepsi harika ben çok beğendim kızlar.
ah maşallah hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah

Aldıklarımmmı atıyorumm hepsi harika ben çok beğendim kızlar.
Ay bende bu treni görmüştüm alcaktim bak gezerken unutmuşum ben gene gidince alayım burda durur o full doğal tahta çünkü Ikea da fln öyle şeyler pahalı ucuzlari denk geldikce almak gerek

Çok şükür canım, kusura bakma pek aktif olamıyorum şimdi gördüm. Büyük geçmiş olsun

Ay bende bu treni görmüştüm alcaktim bak gezerken unutmuşum ben gene gidince alayım burda durur o full doğal tahta çünkü Ikea da fln öyle şeyler pahalı ucuzlari denk geldikce almak gerek
Evet bende ahşap diye aldım birsürü oyuncak vardı ama boyası vs kimyasal olur diye almadım ondan iyi oyuncaklar alacağım.Ahşap görünce dekoratif olarka odasında şifonyerin üstüne vs koyarımda dedim

İşte ondan sebep hiç o topa girmedim.

Zaten saat 9’da uyuyodum.

.

Hadi bakalım, inşallah kuzum.

Ben de sonuçları gösterdim aile hekimine.
Çok şükür, hepsi normal.

.

Evet, onu öneriyorlar zaten canım.
Sabun, duş jeli gibi şeyler daha çok bozuyor florayı.

.

Beeeen.

Bebişe sadece pijama takımı aldım şu ana kadar, o da henüz gelmedi.

Ay bi de araba aldık letgo dan ama o sayılmaz. Kardeşimin pusetlerini kullanmak için ayak lazımdı, az kullanılmış bulunca aldık.

.

Ben de hiçbir şey almadım 5 ay olunca inşallah başlayacağım. Benim de kızları gördükçe içim gidiyor ama sabretmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…