Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Beeeennnn tam anlamıyla bir çöp bile yok

Tahmini ne zaman ben bir şeyler almaya başlarım sence Canan

Ben de önce kendime almaya başladım canım, 15 gün sonra indirimi görünce dayanamadım.

Trendyolda beğendiklerini fava atıyorsun, arada girip fiyatı düşmüş mü diye bakıyorsun ve bi bakmışsın beğendiklerin sepetinde.

.

Asıl en önemli şeyi almışsın sen bebek arabasını valla sağolsun kardeşler ablalar iyi var bende çoğu şeyi onun evine gidince toplicam mama sandalyesi falan herşey varmış

Oooo, süper canım.

Benim 3 yeğenim de kız ve biz erkek bekliyoruz.

Pek şanslı değilim o konuda ama yine de tabi birkaç şey gelecek ordan.

.

Wooooooow, güzel günlerde kullansın minnoş.

Şimdi çıkıp şansımı deneyesim var ama 2 ayrı kargo gelecek, onları bekliyorum.

2 saat sonra da online özel dersim var.

Biraz zor kalır akşama.

.

istediğin bi şey varsa yaz alayım, annene uğrayınca alırsın

Oooo, süper canım.

Benim 3 yeğenim de kız ve biz erkek bekliyoruz.

Pek şanslı değilim o konuda ama yine de tabi birkaç şey gelecek ordan.

.
Benim arka arkaya 2 erkek olunca büyük oğlumdan kalan pek çok şeyi küçük oğlum giydi. Bu da kız olursa,kızdan çok şey var giyer diyordum ama öyle olmayacak. Erkekler de biraz hor kullanıyor,alt eşofmanlar hep yırtık
Beni bir alışveriş telaşı aldı sormaa

Çok teşekkür ederim kuzum, çok şükür geçti.

Ay kıyamam, annem mi sandın.

Bizimkinin pek işi olmaz, kayınvalidem BİM’cidir aslında.

Dün misafiri vardı, günlerdir temizlik yapıyo. Görse o da gider sabahın 9’unda dikilirdi BİM’in kapısına.

.

Bi arkadaşımın da 6 aylık oğlu şimdi, diğerleri aynı senin gibi.

İlk 2 erkek, sonra kız, şimdi yine erkek.

.

Var canım bir tane pijama altı aldım sadece. Haftasonu alayım dedim indirimde vardı çok güzel burda herkes erkekti kız oldu yazınca aman dedim benimki de değişir filan Kızımdan kalanlar var zaten o da yaz bebeğiydi. Şimdi oğlum olacak inşallah. Kanguru, Kıyafet, havlu, hastane çıkışı alacağım onu da erteliyorum bakalım. Biberon kızımdan kalma var bir kez kullanmıştı ona uç alıcam. Park yatak kayınvalidemlerde ekstra var onu da getireceğim evde iki tane park beşik çok iyi olacakBir beşiğin içerisine yatak alırım ek olarak da nevresim bitti...

Kızlar çok sevdiğim ve çok güvendiğim bir yazar çocuğu için okuduğu önerdiği kitapları paylaşmış alıcam bende sizle de paylaşayım dedim

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-13-17-23-547_com.instagram.android.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-01-07-13-17-18-866_com.instagram.android.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-01-07-13-17-09-462_com.instagram.android.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 41
günaydın
büyümesi devam ediyor mu devam ediyorsa krem sür canım çatlamaya başlamadan önce kaşıntı olur diyorlar
Benim büyümedi öyle çok hafif sadece. Normalde göbeğimi yağlarken sürüyordum 2 gündür annemdeydim krem sürdüm artık en son feci rahatsız ediciydi kaşıntısı

Ayyyy annelerimiz iyiki varlar . Allah başımızdan eksik etmesin .
Ben vardım ta ki bugüne kadar . Kız küvet çok uygun bak bunu dışarda asla bu fiyata bulamazsın. Bence imkan varsa küveti çıkar aradan. Ben tek küvet alacaktım annem tüm seti aldırdı. Onun çamaşırları ayrı yikanacak ona sepet al. Başına maşrapa su dökmeye dedi al. Banyo suyu kovası lazım dedi dedi beni 400 Luk etti.
Aldıklarımmmı atıyorumm hepsi harika ben çok beğendim kızlar.
Maşallah canım sen bildiğin bim i eve tasimisin. Bebelerimizin kismetleri hep bol olsun. Sağlık içinde büyüsünler. O sarı battaniyeden bende aradım ama yoktu.

Benim göğüs uçları 4-5 gündür aşırı derecede ağrıyor sanki kaynar su döktün de yanıyor gibi anlamadım noluyo uçları zâten epey büyüdü süte mi hazırlanıyorlar acaba?
Sanırım Jou da yanıyor diyordu uçlarına. Benimde feci kaşıntı oldu işte gece öldüm resmen

Kızlar günaydın sabah sabah üşenmedim bim in yolunu tuttum katlanabilir küvet maşraba bide aktivite minderi alabildim kova sadece 1 tane gelmiş benden önce gören bi kadın koştu aldı ben saf gibi bekliyorum
Oo iyi almışsın ben akşam eşimle dolaşcam bimleri

Kızlar zaten yazmış ama kimyon çayına vurgu yapmadan geçemicem hamilelikten önce öyle bir şişkinliğim oluyordu ki en son doktora gittim ben kanser oldum galiba dedim Sütten süt ürünlerinden ve Etten mümkün olduğunca uzak dur dedi baklagil ekle diyetine dedi bir de bol bol kimyon çayı. İnanılmaz rahatladım böyle bir dene istersen
Kızlar bim mesaisini tamamladınız mi bende annemle gittim küvet alacakken bir baktım tüm seti almışım
Hajsjshsh alanları tebrik ediyorum çok şanslısınız
Ben hem annemi hem kv tembihledim sabah ikisi de ayrı ayrı gitti yok kalmamış talan her yer
-C-A-N-A-N- iyi olmana çok sevindim
Doktordan çıkanlar yazın he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…