Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben yürüyemiyorum ya hemen kasık bel ağrısı başlıyor daha 4. aydan hayır doktorlara soruyorum rahim ağzı da normal diyorlar anlamadım gitti
aaaa birkaç kişinin daha oluyormuş öyle sanırım.
zorlama sen yine de boşver :)
ayy biz de isim söylediğimiz de ay bu ne diyor :) sonra ama siz bilirsiniz diyor hahahhaah
biz de daha isim bulamadık sanırım doğuma kadar bulamıcaz :)
Ya başlarda evet öyle saat başı emzirmek gerekiyor diye biliyorum sarılık olmasın diye ama sanane yani kadın. Annesinden daha mı iyi bileceksin. Demek ki kızına da yapıyormuş
görümceme çok çektirmiş :)
ama ben susmam görümcem gibi :)
sanırım küçük bir cinnette ben geçircem :) :)
valla sormadı şanslı günümdeyim
oh hadi yırttın iyisin :)
beni hep tartıya çıkartıyor normalde. senin bugün yırtmış olman sevindirici :)
ayy ben de oğlan annesi olacağım umarım böyle karışmam :)
normalde çok severim kv.
ama bazen böyle olmadık şeylere karışıyor işte :)
Bu konuda en şanslı benim sanırım
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.
Görümcek de hamileymiş
Ay ne kadar sevindim anlatamam
KV ona gidecek bana zaman kalmayacak
(Burda olabilir okuyo da olabilir amannn ,)
sanırım herkes küçük bir cinnet geçirecek sfkjlsfhjsdklf
baldan_madam

2,84 canım.

.

Kuzum sıkıntı etme, Eutrox diye bi ilaç vardı galiba, onu verir hemen düşer.
Zaten aman aman yüksek değil seninkisi.

.

baldan_madam markette ürün depolama aklından sonra cinnet geçirme numarası. Allah im ne güzel şeyler öğreniyorum şu kk ve cici Haziran annelerinden

girdin mi kontrole

Yaaaa,çok sevindim.

.

Şimdi sıkı durun size bir şey dicem . Çocuğun hareketlerini hissettiğimiz ilk an kime bakarsak ona benzermiş . Hadi bakalım yeni hurafe vatana millete hayırlı olsun. Yalnız bende bunu başkasından duydum

Mecburen eşime baktım, yılbaşı sabahı uyanmış yataktaydım.

.

Evet canım çok yormamaya çalışıyorum kendimi

Duygu kız 2.8 için ilaç alınır mı zaten düşüyor o benim sağlık ocağinfa 4 çıktı Dr tekrar tahlil istedi hastane de 2.75 çıktı sıkıntı yok dedi.2 ay sonra ver kan dedi .ben gittim bir ay sonra tekrar kan verdim 1.1 çıktı . Yalnız ne farkettim bende didikliyormusum . Neyse sen o kısmı unut . Ben her ay baktiriyorum ya neyse sustum. Kötü bir örnek oldum.

Kendini hiç bunaltma, bende de aynı sorun oldu 2,19dan biranda 5,16 ya cıktı. Yürüyüş bol su ile 2,83 e düştü. Sonra hemen endokrine gittim eythrox 50mg verdi. 1,87 e düştü. Ama takip altındayım çünkü gebelikle tsh yükseliyor ama ilaçla düşüyor bol su içmeye özen göster düşer allahın izniyle.

Yavaştan bak bakalım daha zamanın var gerçi

Kızlar ben bu bebek arabasını almayı düşünüyorum ama çift yönlü değil çok kararsız kaldım çift yön olsa dahamı iyi olurdu acaba ama çokta istiyorum bunu

Eklentiler

• E7909652-02BF-4C60-BBBE-F7BDC42D6252.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 58
Şimdi sıkı durun size bir şey dicem . Çocuğun hareketlerini hissettiğimiz ilk an kime bakarsak ona benzermiş . Hadi bakalım yeni hurafe vatana millete hayırlı olsun. Yalnız bende bunu başkasından duydum
Hadi bakalım şimdi bunu düşün ramzi nub bitti yeni hurafemiz hayırlı olsun
Sanırım sabah aynada kendime baktım gece hissettim ama bu sefer benzesin zaten en azından renk olarak razıyım

Yaa ama herkes yazıyor 2.5 üstü olmamalı diye

Kıvranıyorum tsh testi diye ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…