- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.501
aaaa birkaç kişinin daha oluyormuş öyle sanırım.Ben yürüyemiyorum ya hemen kasık bel ağrısı başlıyor daha 4. aydan hayır doktorlara soruyorum rahim ağzı da normal diyorlar anlamadım gitti
zorlama sen yine de boşver :)
ayy biz de isim söylediğimiz de ay bu ne diyor :) sonra ama siz bilirsiniz diyor hahahhaahYa iyi niyetli düşünebilirler ama bazen çok ısrar etmeleri gerçekten sinir bozucu eşinde güzel cevap vermiş valla benimkiler ismi beğenmiyolar kv her ortamda kayınpederin o ismi hiç beğenmedi diyor bilerek yaptığı için sinir oluyorum yeğenine ismi google da aratmış herkese diyor anlamı çok kötü hiç güzel değil bi gün patlicam ama ne zaman
Aynen canım kullanmaya yer çok valla ben 3 tane müslin aldığım için bi tane şöyle kaliteli bişey istedim detaylıda bakmadım dediğim gibi
biz de daha isim bulamadık sanırım doğuma kadar bulamıcaz :)
görümceme çok çektirmiş :)Ya başlarda evet öyle saat başı emzirmek gerekiyor diye biliyorum sarılık olmasın diye ama sanane yani kadın. Annesinden daha mı iyi bileceksin. Demek ki kızına da yapıyormuş
ama ben susmam görümcem gibi :)
sanırım küçük bir cinnette ben geçircem :) :)
oh hadi yırttın iyisin :)valla sormadışanslı günümdeyim
beni hep tartıya çıkartıyor normalde. senin bugün yırtmış olman sevindirici :)
ayy ben de oğlan annesi olacağım umarım böyle karışmam :)Ozaman normal grupta benimki
Kız ne maması tarhana nişasta dayıcaz bebişlere alıştırmak yok hazır mamalara
bezleri bile eski patiska sistemine döncez yakında
Kimsenin lafına takılmayın boşver olan adamlara olacak ben şimdiden söylüyorum ben hastayken huysuz olurum kocamın çekeceği var o yüzden bana kimse laf etmesin diye analarımız dese batmıyor kaynanalar deyince batıyor herşey ahhh ahh oğlan anası olmak çok zor
Korkulacak birşey değil canım üzme kendini de bebişide bebişi iyi gördüysen ilaçla herşeyin çözümü var sıkıntısız geçer inşallah
normalde çok severim kv.
ama bazen böyle olmadık şeylere karışıyor işte :)
Ben de kv yanında gögsümü açıp emzirmedim. Emzirirken içeri gelip bakardı sütün geliyor mu diye sormasından illallah etmiştim neler çektim neler...Bebeğim emiyor zaten ısrarla sütünü sağ biberonla ver diye diretiyordu.Eşimin yanında doktor biberon emzik 1.5 aydan önce asla vermeyin demesine rağmen eşim de annesinin ısrarıyla biberon diye diretmişti.Ve stresten sütüm azaldı 2.5 ay mama verdim çocuğuma. Kızlar asla izin vermeyin konuşmalarına lohusalık psikolojisi zaten başka oluyor yetersiz hissettiriyorlar bir de iyice. Eşim şimdi birşey demez ona eminim de başka konuşan olursa ben de sen gibi cinnet geçireyimTabii emzirmeyi Allah nasip ederse.
sanırım herkes küçük bir cinnet geçirecek sfkjlsfhjsdklfBu konuda en şanslı benim sanırım
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.
Görümcek de hamileymiş
Ay ne kadar sevindim anlatamam
KV ona gidecek bana zaman kalmayacak
(Burda olabilir okuyo da olabilir amannn ,)