Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu gün sağlık ocağından çağırdılar, tansiyon ölçüldü normal çıktı tartıldım 66 kg çıktım hamilelikten önce 61-62 kg arasında gidip geliyordum kilon çok normal fazlası çıksa bile normal sayılır dedi sende.
(Bende yani 3 canlı olduğum için)

Sakın aç kalma dedi sürekli beslen
Doktoruna sor tetanoz aşısını 1. mi 2. Mi dozu yapmamızı istiyor. Bakalım muanede sorucam

Vee kalp atışını dinledik çok rahatladım şükürler olsun

Hastaneye gider gibi oldu biraz

Şimdi sıkı durun size bir şey dicem . Çocuğun hareketlerini hissettiğimiz ilk an kime bakarsak ona benzermiş . Hadi bakalım yeni hurafe vatana millete hayırlı olsun. Yalnız bende bunu başkasından duydum
Demeeeee ilk seyriyor deprem oluyor gibi olduğunda kurstaydım hoca vardı karşımda önümde bi amca kafası

Demeeeee ilk seyriyor deprem oluyor gibi olduğunda kurstaydım hoca vardı karşımda önümde bi amca kafası
Amaniiin böyle deprem olur gibi mi ya arada baskı batma zonklama gibi oluyor bende harekete yordum gerçi çok erken ama öyle hareket olduğunu şakk diye anlıyor musunuz kızlaaar

Kızlar yeni çıktım doktordan
Uzun uzun muayene etti beklediğime değdi gerçekten. Herşey yolundaymış çok şükür rahim ağzına da baktı. Onda da sıkıntı yokmuş çok rahatladım
Çok hareketli idi. El salladı patmaklarını açyı kapattı falan çok tatlıydı. ve ilk defa denk geldik gözleri açıktı bak bu gözünün merceği dedi hatta çok net gördük renkli de baktı ama güzel poz yakalayamadık yüzünü kapattı. İlk açtığımızda eller ensede keyif yapıyordu sonra toparlandı
En önemlisi de kesin kız değişmemiş
Bize de gösterdi artık hiç şüphem kalmadı içim rahat

gülümseyerek okudum aiiyy tontişim benimm el sallarmış annesine
ohh çok şükür
bugün bebeler annelerini mutlu ediyo

Geçir hakkındır. Lohusa depresyonunda olabilirsin her şey denilebilir

Yaaaaa, yanaklarını sıkmak istedim.

Maşallah subhanallah, neler neler yapmış öyle premses.

.

Yaaa artık poz veriyorlar

teyzeler bitirmiş miii
ohhh güle güle oynasın üstünde
Ay bitirmişler valla
Arkadaşıma söyledim şimdi o da BİM’den buldu bir tane Müslin bez pembe hahahah
Aman olsun rengi önemli değil dedim

Biraz yürüyüş yapam da aldığım 1 kilodan 1 gram verem
Hahahahahahahahahah
Yap yap hareket bereket
Oiyyyyy maşallah maşallah bugün çok güzel haberler aldık
Geçir hakkındır. Lohusa depresyonunda olabilirsin her şey denilebilir
Hahaahahahahahahahahahah valla hamilelikte açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü her şey mübah

ben şimdi baktım buradakilerde var hâlâ bitirmemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…