Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Az önce 2 farklı BİM’e uğradım ve alabildiklerim sadece bunlar.

Talan etmişler resmen.

Eki Görüntüle 2983786
Kalmaz kuzum bu saate bişey. Ancak mahalle arası olmayan kadınların ayak üstü uğrayacağı yerde olmayan şubelerde kalıyor bu tarz şeyler

K kdv senin sanayi içinde ya da o yolda yok muydu bim oralarda kalır bak

Ayyy güle güle yatsın üzerinde
Oyy inşallah amin hepimizinki döne döne yuvarlana zıplaya yatsın isim konusunda yorum yapacaktım da sildim sonra bana deseler herhalde doğuma kadar söylemeyeceğim üzülüyorum çünkü o zaman öğrenirsiniz derdim sonra bakalım bir daha söyleyemezlerdi öyle sen eşin beğendikten sonra kime ne doğunca mıncırmaktan sonra isme mi takılacaklar sanki

Oh maşallah canım. Gerçekten sağlık ocakları bu konuda iyi yada biz iyisine denk geldik.
Amaniiin böyle deprem olur gibi mi ya arada baskı batma zonklama gibi oluyor bende harekete yordum gerçi çok erken ama öyle hareket olduğunu şakk diye anlıyor musunuz kızlaaar
Yok kız ne depremi , kendisi ne kadar ki deprem etkisi yaratsin. gaz gibi geziniyor anlayamıyorsun ki kolay kolay. Ama baktın gaz çıkarma gibi bişey yaşamiyorsan o zaman bu bebek diyorsun
Ay maşallah yaaaa onun boncuk gözlerinden öperim . Yavrum benim saygılı çocuk Dr görünce toparlanmis da

Ya kuzum doktor değilim ama yani ne etkisi var bilmiyorum da ben bile ilaçları sallamasyon kullanıyorum sonuçta gebelikte cok düşük olcak diyolarda normal insan aralığında bizimkide sen hiç merak etme değerin çok düşük zaten tuz iyotlu kullan yemekte kapatmadan hemen önce köy sadece hafif karıştır kapağını kapat hemen iyotu çıkmasın yeter benim annemde var diye bakiyolar yoksa ben bile ilaç kullanmazdim herhalde

Bu mesaj beni iyi hissettirdi tamam kapatıyorum tsh konusunu

Hahaha eller ensede keyif yapması pekk rahatt içerde tontonn yavvvv
Ooo kızımız geleyy
Şaplatacam totosunu

Bana yürüyüş de yasak bugün doktora dedim bı lahmacuncu ya gidip gelsem diye Eve söyle dedi 15 gün daha sabret dedi.

Canım bence de sabredebildiğin kadar sabret. Tamamen geçsin kanama alanın.

Geçen hava güzeldi, akşam yemeğini dışarıda mı yesek diye bi düşündük.

Sonra vazgeçtik.

Malum, Omicron aldı başını gidiyo.

.

Ooohhh dışarda kahvaltılar yemeklerr gell keyfim gelll canann hanımmmmmm

İnşallah canım emziririz.Aynen hiçkimse bebeğimizden ve bizim psikolojimizden daha önemli değil
2.5 üstü olmaması gerekiyor gebelikte. Hatta ilk ikinci üçüncü trimesterlerde oranlar değişiyormuş.
Evet B basiliferd bahsetti canım inşallah sorunsuz atlatırsın güzel çıkar sonuçların. İçini ferah tut lütfen.

Kuzum sıkıntı etme, Eutrox diye bi ilaç vardı galiba, onu verir hemen düşer.
Zaten aman aman yüksek değil seninkisi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…