Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok şükür elhamdulillah canım bugün sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik rahatladım. Bazen beni cok yorgun düşürüyorlar bazende çok sakinler

Senin durumun nasıl canım?
Rabbim sağlık versin güzel anneleri Biz 1 tasırken yorgun düşüyoruz. Allah kolaylik versin valla Cinsiyetleri kız ve erkekti en son dimi
Benim şükür iyi ya şu aralar sakin gidiyor

Rabbim sağlık versin güzel anneleri Biz 1 tasırken yorgun düşüyoruz. Allah kolaylik versin valla Cinsiyetleri kız ve erkekti en son dimi
Benim şükür iyi ya şu aralar sakin gidiyor
Allah sağlık versin canım, allah uygun gördü yardımıda var çok şükür

Evet en son bir kız 1 erkekti geçen ay kız olanı erkeğe benziyor dedi bakalım 15 ocak'ta kontrolüm var kesin belli olur

Allah sağlık versin canım, allah uygun gördü yardımıda var çok şükür

Evet en son bir kız 1 erkekti geçen ay kız olanı erkeğe benziyor dedi bakalım 15 ocak'ta kontrolüm var kesin belli olur
Elbette canim Rabbim kimseye taşıyamayacagı yük vermez
Saglicakla gelsinler insallah. Hayirlisi olsun 15ocakta kesinleşir gönlünce olsun

Hahahah yok kuzum ya. Çalının içinde aslında 2 tane bim var hatta 5 arka sokak aralıklı. Ama çalının içine gitmem için biraz daha fazla yürümem gerekiyor ben burada yürürken maske takmıyorum ama çalının içine geçmek istersem maske takmak zorundayım maske takmamak için çalının içine girmiyorum
Girsem bile çalıdaki kadınlar sabahın 9unda sıraya giriyorlar hayatta bırakmazlar
Aaa güzel fikirmiş
Basarlarsa damarıma derim öyle

Ya kıyamam, canım benim.

Gerçekten çok acayip bir duygu.

Gözlerimi kapatıp elimi karnıma koyuyorum ama saatlerce.

Nasıl bir mucize ya Rabbim.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…