Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahaha farkındayımm geçmiyoo
Yaaa değişik birşeyy kardeşinin doğumlarına gittin yeğenelrini kucağına aldın gördün o duyguyu hissettin biran önc esende hissetmek istiyorsun

Evet yaa, mucize resmen.

Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Aylardır yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.

.

Evet yaa, mucize resmen.

Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Aylardır yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.

.
Ooyyy canımm cananımm yaa allah seninde yüzünü güldürdü bi 4buçuk aydaaha beklemekle geçicek ondan sabah akşam uyumuyoorrr derizz saçlarr tepedee

Kuzum ben hastaydım birkaç gün giremedim. Kaçırmışım sanırım kusura bakma? Ne kazası hayırdır? Herşey yolunda mı?
Bu gün aralıksız 1 saat yürüdüm kendimi eve atınca bittim
Canım daha dikkatli olmalısın. Bu yorgunluklar sonra biranda çıkıyor allah korusun. Yorgun hissetmesen bile 15 dk yürüyüş 5 dk dinlenme demişti bana dr. Yorgun hissetmesen de mutlaka küçük molalar ver. Sende 2 bebiş var tatlım

Biliyorum canım merak etme havalar soğuyor artık 15 dakika üstüne çıkacağımı sanmiyorum allah evlatlarımızı korusun inşallah onlar allah'in tertemiz melekleri

Biliyorum canım merak etme havalar soğuyor artık 15 dakika üstüne çıkacağımı sanmiyorum allah evlatlarımızı korusun inşallah onlar allah'in tertemiz melekleri
Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz Allah isteyen herkese de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin evlat hasreti çektirmesin

Kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı geç yazdım ama anca fırsatım oldu bebeğimi gördüm şükür annemi video çeksin diye soktum odaya oda bembeyaz monitör çekmiş neyse gelelim bebeğimizin cinsiyetine bir kız daha geliyor hayırlısıyla inslalh yani pipisini gizlemediyse kıza benziyor dedi sağlıcakla kucağıma almayida nasip etsin rabbim bebeğimiz çikolata yedim diye pek kıpır kıpır di eli kolu maasllh bacak boyuda uzundu uzun boylu olacak kızım Şubat 11 detaylı ultrason için randevu aldım şimdilik benden bukadar

bir papatyamız daha açtı

gözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

bir de kontrolde kıpır kıpır olup hareketler yapınca tadından yenmiyor

Maşallahhsağlıcakla gelsin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…