Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bim ganimetleri vardı genel olarak Amazing family nin oğlu, Hayalperestasya nin kızı olacakmış
Kızlaaaar bugün cinsiyetini öğrenince,bende bime uğradım. Oyuncak sepeti,müslim bez,ağız mendili,emzik,hastane çıkışı aldım
Ooo iyi bulmuş almışsın. Ben baya dolaştım pek işe yarar yoktu 3 5 topladım bi şeyler

sweetgirlcandy canım bilgilerden aklımda kalani yazayım. Eksik olan olursa sen sor söylerim ben.
18+2 günlük hamileyim sat:2 eylül
Cinsiyet:erkek 4.bebegim,26 yaşındayım,Ankara da yaşıyorum şu an 65 kiloyum. Kese görme ve kalp atışı:7.haftada tahmini doğum tarihi 9 haziran

Benim minik yarım saattir çok hareketli aynı yerden pıt pıt vuruyor yaaa

İlk defa bu kadar çok ve uzun süredir hissediyorum
Bende yeni yeni hissetmeye başladım. Bir de benim ki kordonu tutup takla atıyor galiba nevrim dönüyor inanır mısın,karnım şekil değiştiriyor,kalbim beynimde atıyor öyle ilginç şeyler oluyor

Biz bide üniversite tarafına ilçeye gittik orda alan olmaz diye ama valla kapışmışlar Yarın merkezde kenar mahallelere de bakcaz bakalım
Daha çoook gelir bime alirsin alamadığın olursa

Bende yeni yeni hissetmeye başladım. Bir de benim ki kordonu tutup takla atıyor galiba nevrim dönüyor inanır mısın,karnım şekil değiştiriyor,kalbim beynimde atıyor öyle ilginç şeyler oluyor
Yaaa bende yok öyle şeyler ay çok kuduruk demek ki seninki

Kızlaaaar bugün cinsiyetini öğrenince,bende bime uğradım. Oyuncak sepeti,müslim bez,ağız mendili,emzik,hastane çıkışı aldım
Ohhh sağlıkla kullanın canım. Maşallah seninki baya hareketli biseymis.
gelirken minnoşlarınıza bundan yapar getiririm
isimlerini yazıp
Cooookk güzel
Benim minik yarım saattir çok hareketli aynı yerden pıt pıt vuruyor yaaa

İlk defa bu kadar çok ve uzun süredir hissediyorum
Swet büyük ihtimalle hickirigi da olabilir uzun sürdüyse

Hiç bilmiyorum canım. Dikişin acısından pijama takımı dahi giyemedim korse hiç takamazdım sanırım.Çok şükür sarkma olmadı.İnşallah hiçbirimizde olmaz.
Allah Allah sezeryan dikişi çok aşşağıda kalıyo ki canım pijama neden rahatsız ettiki seni sadece düşük bel bikini çamaşır giyemedim ben tekrar anne donuna geçiş yapmıştım sezeryan sonrası 2 sezeryanım var ıkısındede sadece ılk gün sonda varken gecelik giydim çamaşır giydirmiyorlar zaten ilk gece sonda ve kanam kontrol için sürekli baktıkları için mal meydan da kalıyo
Aa öyle mi burdan çoğu arkadaşa sezeryandan hemen sonra tak demiş doktorları ve baya memnun kalmışlar onlarda. Bende almayı düşünüyorum ondan
Benim doktorumda 1 hafta sonra polyester olmayan dikişlerini nemlendirmiycek bi korse orta sıkılıkta giyebilirsin hem belini destekler hem sarkan böbeğin dikişlere baskısını azardır demişti mümkünse en sağlıklısı ince yün merinos korseler var demişti Haziran da da yün bi korse çok ideal olur
ohh sevsinler seni gözün aydın canım çok şükür

Mümkün değil kalanına alıntı yapmadım Okumaya çalıştım ama hızınıza yetişmek ne mümkün keyfini çıkarın bakalım karnınızda minnoşlarla ben anca evdekilere yetişebiliyorum gündüz tempodan minnağımın hareketlerini bile duymaya vakit bulamıyorum gece çocukları uyutunca kalıyoruz kızçemle başbaşa o dönüyor ben konuşuyorum şükürler olsun Tüm aldığınız cicileri güzel günlerde giysin kullansın kuzular hepsi şahane bende bi ipne almayanlardanım henüz 3. Çocuk rahatlığımı ne bi ayrıntılıyada girelim nasipsede alırız bakalım yavaştan bişeyler

Aboo çatlarız yazın yünle aslında en sağlıklısı da zor o ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…