Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

atsana foto

şa ha ne! belki benimki de gelir bugün
Yorumlarda küçük diye yazıyordu. Korkmuştum. Benim boynuma oluyorsa bebeğe hayli hayli olur. Bu insanlar bu yorumlara nasıl yapıyorlar anlamıyorum

Eklentiler

• BF320284-AF7B-4F93-A104-FEEEB2C9A6FF.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 64
Selamlar.
Dahiliyeden çıktım. Bu kez sonuç tsh 5 küsür çıktı. Doktor 50 mg lık ilaç verdi. Şimdiye kadar bir sorun olacağını sanmıyorum bebekte dedi. Böyle bir durumla karşılamadık. Eğer değer 50,60 veya 100 gibi bir değer olsaydı o zaman sorun olur derdik dedi ama inşallah olmamıştır. Bir ay sonra tekrar kan vereceğim. Bende durumlar böyle.

Sevindim sorun olacağını sanmıyorum demiş ya. İlaç etkili olur. Hamileyken kullanan çok fazla çünkü

Çıktım kızlar bende herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür pipi fotosu aldım yine değişmemiş ellerini açıp kapatıyor şapşik renkli ultrason görüntüsü vermiyor
Gözün aydın canım, benim doktorumda yarım saat uğraştı bize de vermedi inatçı

Çıktım kızlar bende herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür pipi fotosu aldım yine değişmemiş ellerini açıp kapatıyor şapşik renkli ultrason görüntüsü vermiyor
Ayy ben de en son gittiğimde renkli ultrason için uğraştık olmadı hep sırtı dönük doktor artık öyle verdi. Haftaya dayanamayıp gideceğim bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…