Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrr akşam annemle avm’ye gittik yine bişeyler aldım h&m’den çocuuumun bayramlık takımını bile aldım bakınn papyonlu olann
Köpeğin kıskanmış sankiKaç beden aldın kuzu güzelmiş takım.Biri sana dur demeli artık
Pijamanın bel kısmı rahatsız etti beni.Bir de benim dokum kalınmış. Doğumdan çıkınca dr ağrın fazla olacak demişti. Dediği gibi de oldu canım belki de ondandır. Ameliyathane önlüğü giydirdiler götürürken sondayı da iğneden sonra taktılar bana.İç çamaşırı giymedim depend lohusa külotları var aşırı memnun kaldım yanlardan cırt cırt yırtıp atıyordum.Eve geçtiğimde de hep yüksek bel iç çamaşırı giydim dediğin gibi.

Hahahahahah oleyyy

ben o doppler'den alıcam galiba

bi tane trendyolda 300 küsğre buldum ama aynı marka değil, bi yorumlara falan bakıcam olmazsa seninkinden alıcam
Al al valla çok güzel bişey
Gece 1:30dan beri mide yanmasından kıvranıyorum. Ne yapsam işe yaramadı. Gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum
Ayy o çok kötü yaaa.Bende 1 de yatıp 6da uyandım uyuyamıyorum şimdi mide yanmasından

Ah bir kere daha şaşkınlık içerisindeyim.
Maşallah, 26 yaş ve 4.çocuk.

Ben o yaşımda evli bile değildim.

.

gündüz bim bebek indirimleri vardı, oradan aldıklarımızı konuştuk, newnew fetal doppler aldı, şahane bi şey,
akşam bugün kontrole girenler bebeklerimizi güzelledik sonrası biraz geyik
Benim de annem gitti koştura koştura sabah, küvet ve masrafa almış katlanan:) ben bir şey bakamadım bile kaçtı güzel günlerde kullansın herkes

Ayy o çok kötü yaaa.Bende 1 de yatıp 6da uyandım uyuyamıyorum şimdi mide yanmasından
Ya bu mide yanması herkeste var mi? 1 haftadır bende çekiyorum ara ara, tahin çok iyi geliyor rahatlatıyor ama bir şeyler yiyince hooop başa dönüyorum yine

yok kuzucum yaa duyamıyorum deniyorum vallaa

bugünün hamile günlüğünde etoskopla duyulabilir demiş, steteskop demek istedi herhalde
Onu görünce bende bı sorayım dedim. Etoskop dediği acaba doppler mi?
Ay aynı yerde baya pıt pıt etti sonra ortaya kaydı ordan da ara ara oluyo
Maşallah ya kuzucugum benim. Çok güzel bişey hareketleri hissediyor olmak.
Gece 1:30dan beri mide yanmasından kıvranıyorum. Ne yapsam işe yaramadı. Gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum

Ah kızlar ya tahin işe yaramadı mı?
Ah bir kere daha şaşkınlık içerisindeyim.
Maşallah, 26 yaş ve 4.çocuk.

Ben o yaşımda evli bile değildim.

.
Hahaha cano sen deyince bende farkettim gerçekten maşallah Amazing family

Aslında benim hamileliğimin başlarında her gün vardı bu aralar rahatım bayadır ilk defa yanmam oldu
Yaa saat 6da tahinn hiççç canım istemedi yemedim sonra uyuya kalmışım

Ah canım yaa, tahin diyordu kızlar.
Olmadı mı?

Senin bebe saçlı doğacak annesi.
Öyle derler ve genelde de tutuyo sanki.

.
Bu gece bende uyuyamadım 6 gibi de midem yanmaya başladı rennie aldım geçti gibi
Kızlar denemediğim şey kalmadı tahin, rennie, süt
Aklıma ne geldiyse yaptım olmadı. Birkaç gündür yoktu tekrar belirdi.
Sabah 7 gibi falan uyumuşum. 10da kapı çaldı kargo gelmiş. rollercoaster bebeye aldığımız yakalık gelmiş
Her ne kadar bebeğe de bir şey gelmiş olsa kargocuya sövmeden edemedim. Bütün gün napcam şimdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…