Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende de bir ara gitti sonra geldi canım, seninki de geçicidir inşallah. Çok geçmiş olsun

Çok şükür canım yirim ben onu hıı senin ondan hoşuna gitti demek bu durum güçlü kız falan :))))

valla benimki çok hareketli olunca doktoruma acaba ayakları yere basan, asi, dirayetli bi kız mı geliyo acaba demiştim
komik bi oğlan geliyomuş

Son düzenleme:
Gece 1:30dan beri mide yanmasından kıvranıyorum. Ne yapsam işe yaramadı. Gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum
3 gündür aynı şekilde. Saçları ve kaşları uzuyor bu dönemde o yüzden oluyor. Bir de ekmek içi yemeyi deneyebilirsin.
İnşallah kuzum sağol. Bu test sonucu beklemesi de kötü. Bekledikçe stres seviyem artıyor
İnşallah negatiftir.Çok geçmiş olsun.

süper
benim de dün doktorum perinatolog önerdi 22. hafta al istersin dedi, ben de bugün arayıp randevu istedim haftaya cumaya verdi

Caddebostan'da Melih Atahan Güven isminde bi doktormuş, çıkınca bilgi veririm

Yaaa. Çok rahatsız etmiyo ama son 1-2 haftayı çok ağrısız ve rahat geçirdikten sonra biraz ürktüm

Merhaba hoşgeldin canım. Konu dışı olur mu konumuz Bunlar zaten

Benim karnımda değil ama kasıklarımda batma şeklinde oluyor hala.
Hoşbuldukkkk
Yaaa. Bebek yukarı çıkıp baskı yaptığı için olur demişti dün doktorum. Ama benim bir erken doğum korkum var kramplardaan korktum

Bu nasıl detay vermek?
Hiç beğenmedik.

1-) Niye erken dedi doğuma? Sezaryen için mi?
2-) Tetanoz 2 dozu da önerdi mi? Yoksa tek doz mu?
3-) Perinatolog kimi önerdi?

Bunların cevapları yok burada şekerim.

.

İşte benim de öyle canım.

Hatta karaca3443 söylemiştim sana.
Senin haftalarda oldu ağrı, sonra tamamen geçti demiştim.

1-2 gündür yine başladı.

.
Yaaa. Rahatladım biraz aslında doktorum da rahim yukarı doğru çıktığı için böyle kramplar olur dedi magnezyum verdi. Siz kaç haftalık hamilesiniz

Değil mi ya. Bu haftaya kadar çok pimpirik korkarak geldim panik yapıyorum herşeye
Evet oluyor öyle. Ben de kontrollüyüm ama hormonlardan sanıırm bir değerim yüksek geldi dün de ben bir yüksek gerilim yaşadım burda sağolsun arkadaşlar rahatlattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…