Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bende bacaklarımda huzursuzluk oluyor diye içiyorum ama öyle bir durum olmadı. Doktorunuza gidince bilgi verin isterseniz devam ederse

İnşallah gerek kalmaz temiz çıkar sonuç

Ayyy tat koku gitmesi de berbat bir durum. İnşallah başka bir şeyden gitmiştir

Ben 20 küsür gün kullandım onu, hafif ishal yapıyo. Ondan dolayı şişkinlik ve ağrı olabilir canım. Takip et.

Ben bugün 17+0’ım, 1-2 gündür hafif hafif ağrılarım oluyo benim de.
Özellikle arada sağ kasıkta oluyo.

.

İnşallah kuzum sağol
Bi öpücük de sana atardım ama bizim mesafe kurtarmayabilir atmıyorum
Gelecek senden gelsin dünürüm gelinim anasısın fedakar kaynana olayım
Oğlan anası olmak çok zor çokkk
Ayy ben oğlum kelimesine nasıl alışacam köpeğim dahil 2 kızdan sonra çok zorlanıcam

Merhaba hoşgeldin canım. Konu dışı olur mu konumuz Bunlar zaten

Benim karnımda değil ama kasıklarımda batma şeklinde oluyor hala.

Gelecek senden gelsin dünürüm gelinim anasısın fedakar kaynana olayım
Oğlan anası olmak çok zor çokkk
Ayy ben oğlum kelimesine nasıl alışacam köpeğim dahil 2 kızdan sonra çok zorlanıcam
aman kuzum sağolasın Allahım korusun hepimizi hastalıktan özelliklr şu dönemde
Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Bende de evde kedim dahil herkes oğlum. Şimdi kızım olması fikri çok değişik geliyor alışırız heralde hele bir gelsinler sağlıkla

Benim de çok kramp giriyor. Karnıma,belime,bacağıma. Aynı vitaminden kullanıyorum,bir hafta sonra kramplarımı baya hafifletti. Ağrı ve şişkinlik genelde var gibi vitaminle alakalı mı bilmiyorum cnm

İki oglandan sonra kızıma ilk zamanlar çok oğlum dedim bir süre sonra alışılıyor tabi

Çok güzel canım, için rahat etsin artık lütfen.

.

İçin rahatladı mı canım? En azından ilaçla kontrol altına alınıyor Doktor da söylerdi büyük bir problem olsa
Evet daha iyiyim. Sağolun Kontrollü olacağız bundan sonra.

ohh süperr

Bu kasılmalar bacaklarda ileriki zamanlarda daha çok olacak. Bende de çok sık olmasa da var kasılmalar. Bu aydan itibaren ben de mg kullanacağım herne kadar dr migrenim için verdiyse de mg kasılmalara da çok iyi geliyor. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. İnşallah negatiftir sonuç. Bizi de haberdar edin

Kızım elini boynuna yaslamis keyfi yerindeydi, sanırım keyfine düşkün olacak
Doğum için haziranın başı dedi 1 veya 2 haziran kısmetse.
Tetanoz aşısınıda öneriyorum, yıllardır yapılan bir aşı şimdiye kadar bir yan etkisi görülmedi dedi. 20.haftalarda olabilirsin dedi. Perinatolog için de bir doktor önerdi 20 ve 22. Hafta arasında gidebilirsin dedi.
Benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…