Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

senin kızın bi de cesur bi kız annesini hiç yalnız bırakmadı dirayetli enn sevdiğimm

-C-A-N-A-N- şimdi diyecek ki kız annesine yürüyo

Kardeşim 23’te gitmişti canım. Doktorun 24’e kadar olur demiş zaten.

Niye 12, senin de mi doğum günün?
Yok canom eşim 29 ocak yada 12 si olsun dedi sanırım arada ki 5 i maaşın tam bittiği zamana denk geliyor ondan dedi
Cumartesilere ayarlıyorum randevuları izin almak zorunda kalmasın diye 29 erken gibi geldi bana 12 side geç gibi neyse 5 ine alırım olmadı

aa süper ben hiç renkliyi açmadı sandım

Çıktık canım, bebeğin herseyine baktı çok şükür hersey yolunda, 250 gram olmuş miniğim
Cinsiyetimizde kesinleşti, bir prenses daha geliyor
Canım gözünaydın
İçin rahatladı mı canım? En azından ilaçla kontrol altına alınıyor Doktor da söylerdi büyük bir problem olsa
Çıktım kızlar bende herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür pipi fotosu aldım yine değişmemiş ellerini açıp kapatıyor şapşik renkli ultrason görüntüsü vermiyor
Yaa gözünaydın canım oh maşallah
Canım geçen gün bişi okudum yeni varyantta tat koku gitmiyormuş. Test sonucu çıktı mı?
D dimer diyor canım değer için şöyle bak ekleyeyim. araloğın içinde ama üdt sınıra yakın ya acaba tiroid gibi gebelerde daha düşük olması istenen bir değer mi acaba diye tereddüt ettim.
D dimer değerine koronada dikkat ediyolar çok yüksekse hastaneye yatırıyorlar
Yeni gebe influencer allertttt

Ceren Ceylan diye bir kız vardı o hamileymiş yeni açıkladı. Ağladım izlerken herkesin hamileliğine ağlıyorum çok saçma ya
Ay süper hemen ekliyorum

Her yeni doğan, seviye atlıyor öyle söyleyeyim

Teşekkürler kızlar
Doktorumla konuştum. Pozitif çıkarsa kullanmam gereken ilaçları düzenledi anlattı. Aspirin başlıycam hemen cvit alıcam ve d vit damla sayısını artırdı. Panik yapmamamı söyledi. Zor kısmını atlattığımı düşünüyorum. Pozitif çıkarsa da öksürüğüm ilerlemedikçe çok panik yapmayacağım sanırım. Testim çıkmadı henüz. Geceye doğru çıkar dediler. hayırlısı olsun.
My-little-bird seni de alıntılamıştım çıkmamış canım. Teşekkürler

Erken evlenmeyi asla tavsiye etmiyorum. Özellikle kadinlar okulunu bitirip bir meslek sahibi olmadan evlenmemeli :) Erken evlilik,erken yaşta bebek sahibi olmak güzel belki ama avantajları kadar dezavantajlarıda oluyor. Eşimin ailesi çok destek. Büyük oğlum okula gidiyo,ortancanin oyun grubu var,küçükle beraberiz gün içinde doğum sonrası küçük kızım da 2 yaşında olacak belli bir düzenimiz var gayet idare ediyoruz çok şükür

Bence olması gerekeni yapmışsın Erken yaşta evlenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum. Benim şansım iyi bir eşe sahip olmaktı. Herkes bu kadar şanslı olamıyor maalesef

Geç olsa perinatolog randevu vermez o zamana canım.

Sen bilirsin, nasıl için rahat edecekse.

.

Ohhh, çok şükür tatlım.

İnşallah değildir ama öyle bile olsa doktorun önlemini almış.

Çok sevindim.

.

senin kızın bi de cesur bi kız annesini hiç yalnız bırakmadı dirayetli enn sevdiğimm

-C-A-N-A-N- şimdi diyecek ki kız annesine yürüyo

Çok şükür canım yirim ben onu hıı senin ondan hoşuna gitti demek bu durum güçlü kız falan :))))

Sen kime gideceğine karar verdin mi canım? Aldın mı randevu?
Merhaba kızlar konu dışı bi sorum olacak size 17+1 hamileyim dün doktorum karnımda kasılmalar olduğu için magnezyum magnorm yazdı. Bugün ilk kez içtim karnımda biraz şişkinlik ve ağrı yaptı sanki. Sizce normal mi. 17 haftalıkken karnına kramp giren oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…