- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.901
Kızlar bugün 18+0 oldum doktor 21/24 arası gidebilirsin dedi detaylı için şubat 12 geç mi olur 23+0 olucak ozaman
takip edildiYeni gebe influencer allertttt
Ceren Ceylan diye bir kız vardı o hamileymiş yeni açıkladı. Ağladım izlerkenherkesin hamileliğine ağlıyorum çok saçma ya
Oo yaramaz bebiş geliyor desene:) benimki de geçenler de baş aşağı duruyordu değişik hareketler yapıyordu doktor napıyo bu dedi baya izledik çok güldük haline :)) şimdiki bebişler hem akıllı hemde hareketli oluyor sanırım :))
Yok canom eşim 29 ocak yada 12 si olsun dedi sanırım arada ki 5 i maaşın tam bittiği zamana denk geliyor ondan dediKardeşim 23’te gitmişti canım. Doktorun 24’e kadar olur demiş zaten.
Niye 12, senin de mi doğum günün?
Sağol canımBursaya gidicem ayrıntılı için ozaman düzgün bir poz yakalarız belki video aldık ama çok fazla hareketleri gözükmedi doktor çok hareketli dedi sağlıklı olduğunu görüyoruz yaa göstermesin merakla bekleriz
Sağoll kuzumm ayy tam damgalı oldu elim yine pek gitmiyordu birşey almaya ya değişirse ya kordonsa falan diyeyine garantiledik offf oğlan anası olmak çok zor çokk
Göstermeye çalıştı ama bizimki inat etti düzgün bir poz yakalayamadı
İnşallah korona değildir hastanede kaldın orda bulaştı belkide hayırlı sonuçlar olsun
Sağol canım meydan da maşallah
Canım gözünaydınÇıktık canım, bebeğin herseyine baktı çok şükür hersey yolunda, 250 gram olmuş miniğim
Cinsiyetimizde kesinleşti, bir prenses daha geliyor
İçin rahatladı mı canım? En azından ilaçla kontrol altına alınıyorSelamlar.
Dahiliyeden çıktım. Bu kez sonuç tsh 5 küsür çıktı. Doktor 50 mg lık ilaç verdi. Şimdiye kadar bir sorun olacağını sanmıyorum bebekte dedi. Böyle bir durumla karşılamadık. Eğer değer 50,60 veya 100 gibi bir değer olsaydı o zaman sorun olur derdik dedi ama inşallah olmamıştır. Bir ay sonra tekrar kan vereceğim. Bende durumlar böyle.
YaaÇıktım kızlar bende herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür pipi fotosu aldım yine değişmemişellerini açıp kapatıyor şapşik renkli ultrason görüntüsü vermiyor
Canım geçen gün bişi okudum yeni varyantta tat koku gitmiyormuş. Test sonucu çıktı mı?Kızlar bilin bakalım bu sabah ne oldu?
Koku gitti♀ kesinlikle koku alamıyorum evdeki herşeyi denedim yok. Gittim hemen test verdim. 2 senelik direnişim buraya kadarmış galiba geceye doğru çıkar dedi bakalım hayırlısı olsun
D dimer değerine koronada dikkat ediyolar çok yüksekse hastaneye yatırıyorlarD dimer diyor canım değer için şöyle bak ekleyeyim. araloğın içinde ama üdt sınıra yakın ya acaba tiroid gibi gebelerde daha düşük olması istenen bir değer mi acaba diye tereddüt ettim.
Ay süper hemen ekliyorumYeni gebe influencer allertttt
Ceren Ceylan diye bir kız vardı o hamileymiş yeni açıkladı. Ağladım izlerkenherkesin hamileliğine ağlıyorum çok saçma ya
Her yeni doğan, seviye atlıyor öyle söyleyeyimOo yaramaz bebiş geliyor desene:) benimki de geçenler de baş aşağı duruyordu değişik hareketler yapıyordu doktor napıyo bu dedi baya izledik çok güldük haline :)) şimdiki bebişler hem akıllı hemde hareketli oluyor sanırım :))
Canım çok geçmiş olsun, doktorunla iletişime geçebiliyor musun?
Yani iğne değil ama belki coraspin verir hemen.
Çünkü Covid’in kendisi de pıhtılaşmaya sebep oluyo. Biz Covid olduğumuzda Temmuz ayında kullanmıştık.
.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah zoru geçmiş gitmiştir. Ben pek pıhtılaşma seyinden anlamıyorum herhalde bir sorun görmediği için Dr um hiç dile getirmedi. Bende kurcalamadim. O yüzden çok yorum yapamıyorum. Umarım seninde tez vakitte tüm sonuçların seyrinde gider. Test sonucun negatif çıkar.
Aa duygucum geçmiş olsun ben bunu kaçırmışım. Geçmiş olsun canım kardeşin nasıl atlatıyor peki inşallah onun durumu da hafiftir. Pis hastalık girmediği ev kalmadı yaa.
Sana kocaman bir maşallah da benden canim. Ben 18 yaşımda üniversite derdine düşüp hastanelik etmiştim kendimi . Sanki okuyunca evde kalmayıp çalışacak gibi . Toplasan 4 yıl çalıştım çalışmadım
Geçmiş olsun canım. Pozitif çıktığında doktorun sana hemen kan sulandırıcı başlaması lazım durumdan haberi var mı görüştün mü doktorla. Umarım sıkıntısız atlatırsın canım
Sağol canımBursaya gidicem ayrıntılı için ozaman düzgün bir poz yakalarız belki video aldık ama çok fazla hareketleri gözükmedi doktor çok hareketli dedi sağlıklı olduğunu görüyoruz yaa göstermesin merakla bekleriz
Sağoll kuzumm ayy tam damgalı oldu elim yine pek gitmiyordu birşey almaya ya değişirse ya kordonsa falan diyeyine garantiledik offf oğlan anası olmak çok zor çokk
Göstermeye çalıştı ama bizimki inat etti düzgün bir poz yakalayamadı
İnşallah korona değildir hastanede kaldın orda bulaştı belkide hayırlı sonuçlar olsun
Sağol canım meydan da maşallah
Erken evlenmeyi asla tavsiye etmiyorum. Özellikle kadinlar okulunu bitirip bir meslek sahibi olmadan evlenmemeli :) Erken evlilik,erken yaşta bebek sahibi olmak güzel belki ama avantajları kadar dezavantajlarıda oluyor. Eşimin ailesi çok destek. Büyük oğlum okula gidiyo,ortancanin oyun grubu var,küçükle beraberiz gün içinde doğum sonrası küçük kızım da 2 yaşında olacak belli bir düzenimiz var gayet idare ediyoruz çok şükürÇoğu zaman keşke erken evlenseydim diyorum. Geç yaşta evlenmek güzel ama sonrasında bir an önce çocuk yapma derdine düşüyorsun yaş geçiyor diye. Maşallah size 4 çocukla nasıl idare edeceksin çok zor ya:)
Bence olması gerekeni yapmışsınÇok geçmiş olsun canım. İnşallah zoru geçmiş gitmiştir. Ben pek pıhtılaşma seyinden anlamıyorum herhalde bir sorun görmediği için Dr um hiç dile getirmedi. Bende kurcalamadim. O yüzden çok yorum yapamıyorum. Umarım seninde tez vakitte tüm sonuçların seyrinde gider. Test sonucun negatif çıkar.
Aa duygucum geçmiş olsun ben bunu kaçırmışım. Geçmiş olsun canım kardeşin nasıl atlatıyor peki inşallah onun durumu da hafiftir. Pis hastalık girmediği ev kalmadı yaa.
Sana kocaman bir maşallah da benden canim. Ben 18 yaşımda üniversite derdine düşüp hastanelik etmiştim kendimi . Sanki okuyunca evde kalmayıp çalışacak gibi . Toplasan 4 yıl çalıştım çalışmadım
senin kızın bi de cesur bi kız annesini hiç yalnız bırakmadıdirayetli enn sevdiğimm
-C-A-N-A-N- şimdi diyecek ki kız annesine yürüyo
Yok canom eşim 29 ocak yada 12 si olsun dedi sanırım arada ki 5 i maaşın tam bittiği zamana denk geliyor ondan dedi
Cumartesilere ayarlıyorum randevuları izin almak zorunda kalmasın diye 29 erken gibi geldi bana 12 side geç gibineyse 5 ine alırım olmadı
Sen kime gideceğine karar verdin mi canım? Aldın mı randevu?Geç olsa perinatolog randevu vermez o zamana canım.
Sen bilirsin, nasıl için rahat edecekse.
.
Teşekkürler kızlar
Doktorumla konuştum. Pozitif çıkarsa kullanmam gereken ilaçları düzenledi anlattı. Aspirin başlıycam hemen cvit alıcam ve d vit damla sayısını artırdı. Panik yapmamamı söyledi. Zor kısmını atlattığımı düşünüyorum. Pozitif çıkarsa da öksürüğüm ilerlemedikçe çok panik yapmayacağım sanırım. Testim çıkmadı henüz. Geceye doğru çıkar dediler. hayırlısı olsun.
My-little-bird seni de alıntılamıştım çıkmamış canım. Teşekkürler
Sen kime gideceğine karar verdin mi canım? Aldın mı randevu?
Tamam atlarsam etiketle beni olur mu? Ben de cuma kontrolde soracağım bakalım.Yok canım, haftaya doktorumla görüşüp karar vericem.
.
senin kızın bi de cesur bi kız annesini hiç yalnız bırakmadıdirayetli enn sevdiğimm
-C-A-N-A-N- şimdi diyecek ki kız annesine yürüyo
Merhaba kızlar konu dışı bi sorum olacak sizeSen kime gideceğine karar verdin mi canım? Aldın mı randevu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?