Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya bel ağrım iyice arttı ne yapsam ne alsam işe yarar ki? Özellikle tecrübeli anneler fikriniz var mı?

Canım eşin masaj yapsın çok iyi geliyor. Sürekli yattığım için ağrıyor ya benim gece yatmadan yapıyor mesela rahat uyuyorum. Sürekli oturmak yada hareket etmek zaten direk çok kötü bel ağrısı yapıyor

Söyleyim bari ya bildiğin yaşlılar gibi oldum kalkarken otururken bi ağrı sızı

Evet uykusuzluk da cabası. Diyorum şikayet etmeyim ama bi of püf oluyorum. Geceleri dönerken ağrılar sızılar durmadan sağa sola dönmeler. Bi dalıp uyusam yok

Evet ya hiç rahat edemiyorsun sağa dönüyorsun sola dönüyorsun aynı hep. Eşimde sürekli döndüğüm için uyuyamıyor uykusuz kalıyorum senin yüzünden diyor

Yan tarafa uzan bir dizini karnına doğru çek birazcık rahatlatıyor Zeytinyağı ile eşin ovsun.
Öyle yapayım bir de. İş yerinde falan da zorlanıyorum oturup kalkınca bi yürüyemiyorum ağrım oluyor. Şu bel karın destekleyen korselerden alsam işe yarar mı diye düşünüyorum artık

Evet ya hiç rahat edemiyorsun sağa dönüyorsun sola dönüyorsun aynı hep. Eşimde sürekli döndüğüm için uyuyamıyor uykusuz kalıyorum senin yüzünden diyor
Benim ki hayatta uyanmaz uykusu derin bazen ona doğru dönerken kolundan tutup çekiyorum kendimi destek alıyorum adam hiç tınmıyor bile

Öyle yapayım bir de. İş yerinde falan da zorlanıyorum oturup kalkınca bi yürüyemiyorum ağrım oluyor. Şu bel karın destekleyen korselerden alsam işe yarar mı diye düşünüyorum artık

Bugün instgramda izledim oturunca mutlaka belinize yastık koyun yoksa bel ağrısı yapar diyordu

Yok üşütmeden değil bence. Kendimi taşıyamıyorum sanırım dün gece yastık koydum belime biraz daha iyiydi sanırım
Yok böyle bir rahatlık alın, aldırın. Hamile yastığı şart dedim dinlemediniz
O yastık vücudun her yerini destekliyor ve %90 azaltıyor ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…