Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öyle yapayım bir de. İş yerinde falan da zorlanıyorum oturup kalkınca bi yürüyemiyorum ağrım oluyor. Şu bel karın destekleyen korselerden alsam işe yarar mı diye düşünüyorum artık
Kuzu ağrın oluyorsa çalışmasan olmuyor mu?7. aya girdik artık.

Bebiş bastırıyordur kas ağrısıdır belki de kuzum.
Ben de sabaha kadar uyuyamadım genital bölgenin alt tarafında sancı oluyor hala geçmedi. Amazing family bilirsin sen neden acaba?
sweetgirlcandy kendini çok yordun mu belki ondandır,dinlenince nasıl geçiyor mu ?

MC06 Çocuk sayısı çokluğundan tecrübeliyim evet ama inanır mısın bende bir ağrım olsa acaba niye böyle,kötü bir şey mi var diye bir endiseleniyorum

Benim ki hayatta uyanmaz uykusu derin bazen ona doğru dönerken kolundan tutup çekiyorum kendimi destek alıyorum adam hiç tınmıyor bile
Aynı benimki.Kaç kez başıma geldi. Rahatsız olduğumda dürtüyorum dürtüyorum adamda tık yok.Sabahına da niye beni uyandırmadın derValla diyorum kalp krizi geçirsem ölümü bukursun sabaha sen diye.

Sen de erken doğum yaptığın için sanırım endişeleniyorsun.

Yok böyle bir rahatlık alın, aldırın. Hamile yastığı şart dedim dinlemediniz
O yastık vücudun her yerini destekliyor ve %90 azaltıyor ağrıyı
400 tl idi kız 40 tl değildi kiBen yatak yüzü görmeye muhtacım uyumayan ve durmayam bir bebeyle

Evet canım. Geneliklerimde bu haftalarda erken doğum riskinden hep hastanede yattım,bu da öyle olacak diye korkuyorum:/
Korkma Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah.Şeker yüklemen de güzel çıksın inşallah.
Benim ilk gebelikte 190 çıkmış ama tatlıyı hamuru keserek hallettik birşey olmadı.Bunda da yaptırmaya karar verdim.Annem ve babam şeker hastası zaten.

İnşallah:)
Yaptır tabi temkinli olmakta yarar var

Benim bu gece başlayan mide bulantılarım canımı çok sıkıyor artık. Mideden yana hiç rahatlayamadım. Kilosunu ağrısını çok sallamıyorum ama beni mide rahatsızlıkları çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…