Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Korkma canım Allahın izniyle hicbirsey olmayacak Bebegine dualarım seninle rabbim yardımcınız olsun. Haber et bize

Dualarımız seninle ve bebişinle, bir şey olmayacak inşallah. Önlemler alınmış ne güzel, haber ver bize de

Benim bu gece başlayan mide bulantılarım canımı çok sıkıyor artık. Mideden yana hiç rahatlayamadım. Kilosunu ağrısını çok sallamıyorum ama beni mide rahatsızlıkları çok etkiliyor
İçtiğin ilaçlardan takviyelerden olabilir mi?

Çok geçmiş olsun canım.Güvenilir yerdesin şu an inşallah bebeğin senle kalır.Son durumunuz nedir?

400 tl idi kız 40 tl değildi kiBen yatak yüzü görmeye muhtacım uyumayan ve durmayam bir bebeyle
Benim aldığım model 200 TLlik olan cnm.
Ama inan sonuna kadar hakkını veriyor
Bu yaşıma kadar bir şeyi bu kadar övdüğümü hatırlamıyorum
Dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Evet aynen öyle kitleniyorum resmen yavaş yavaş zorlayarak dönüyorum

Şimdilerde otururken de kalkınca oluyor bi yürüyemiyorum
Ağırlaşıyoruz sanırım çünkü benim hareketlerim baya kısıtlanmaya başladı oturup kalkarken rahim büyüdüğü için bele baskı yapıyı
Ben hala olamadım. 26+0 oldum hala 2 deyim. Biri beni 3. Trimestera doğru itekleyebilir mi lütfen 2 de takılı kaldım
Kıız happy mom da bende 2. Trimester deymişim niye böyle olduki bizi burda unuttular

Canım Rabbim yardımcın olsun korkma sakin olmaya çalış zor biliyorum ama.. Allah ona ömür verdiyse hiç bişey olmaz

Aslına çok yormuyorum ama neden oluyor anlamıyorum

Benim bu gece başlayan mide bulantılarım canımı çok sıkıyor artık. Mideden yana hiç rahatlayamadım. Kilosunu ağrısını çok sallamıyorum ama beni mide rahatsızlıkları çok etkiliyor
Gece neden oluyor acaba ya bulantı zor valla. Benimde haftada 4 gün mutlaka reflü oluyor geceleri

Yaaa kuzum dualarım seninle ve bebişinle Allahın izniyle bir şey olmayacak

Hapyy mom a bakmayın ya o 27+0 da 3 e geçirecek Banu Çiftçi de geçtim ben son 3 aylık dönemdesiniz dio

Geçmiş olsun canım sıkıntısız atlatırsın inş

Hapyy mom a bakmayın ya o 27+0 da 3 e geçirecek Banu Çiftçi de geçtim ben son 3 aylık dönemdesiniz dio
Nerede yazıyor o ben kullanıyorum ama görmedim. Birde sizde gebelik çizelgesi açılıyormu tıkladığım anda uygulama kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…