Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sizin bebeler hangi pozisyonda?
Benimki baş aşağı pozisyonda şu an. Doğuma daha çok var, elbette defalarca yer değiştirebilir ama değiştirmeyebilir de. Sizinkiler ne alemde
Benimki makat geliş duruyor ve plasentam rahim ağzına yakın sınırda. Doğuma kadar %90 bebek döner plasenta yukarı çıkar dedi doktorum dönmezse de sorun değil sadece normal doğuma engel dedi

Benimki makat geliş duruyor ve plasentam rahim ağzına yakın sınırda. Doğuma kadar %90 bebek döner plasenta yukarı çıkar dedi doktorum dönmezse de sorun değil sadece normal doğuma engel dedi
Benim plesenta da 22. Haftada rahim ağzına çok yakın dedi doktor 4mm uzaktaymış. Salı günü randevum var yukarı çıktımı çok merak ediyorum yoksa kesin sezeryan

Benim plesenta da 22. Haftada rahim ağzına çok yakın dedi doktor 4mm uzaktaymış. Salı günü randevum var yukarı çıktımı çok merak ediyorum yoksa kesin sezeryan
Bana daha önce böyle bişey dememişti bu ay tam sınırda ama yukarı çıkar dedi inşallah çıkar

Benimki baş aşağı pozisyonda şu an. Doğuma daha çok var, elbette defalarca yer değiştirebilir ama değiştirmeyebilir de. Sizinkiler ne alemde
Benimki detaylıda öyleymiş yazdıklarından anlamıştım. Şimdi bilmiyorum hiç sormadım

Valla şu an masraf çok onu sona bıraktım nasılsa bebek için alacağım daha bebek odamız yok meydanda Bi beşiğimiz var
Bende almazdım da başlarda baya iyi geldi gece bana uyuyamıyordum bir de indirimden almıştım valla şu an ne almasak kar yani masraflarımız zaten fazla

Bendeee kahvaltı yaptık çıktık 1 saat geçti geçmedi eşime acıktım diyorum gülüyor

Yaaa başladı iştah açılmaları demek boşuna 6 aydan sonra kilo alıyorsun demiyorlar bakalım benim ne zaman olacak

Hastaneden aldığım 24. haftamda olduğumu gösteren rapor ve ayrılmak için dilekçemi verdim hocam. Ben cuma ayrıldım salı günü yeni öğretmen başladı istenince gayet çabuk buluyorlar aslında. Sizin de sorun çıkmaz inşallah çünkü derslerdi nöbetti derken ağır gelmeye başlamıştı artık bana.

Selam anneler bizde şu an 26haftadayuz tam olarak. 50mg şeker yükleme sonucu 142 çıktı . Çok stres yaptım sizce çok mu yoksa normal mi var mı bnm gibi sınırda olan ??
Bana 75 mg verildi ilk bir saate 154 çıktı üst seviyede 180 di. 50 mg üst ne kadar ki?

Son düzenleme:
Baş aşağı benim ki de 24. Hafta dönmüştü. Evde bir ultrasonum olsa sürekli ne yapıyor, içerde durumlar nasıl diye bakardım

Evet artık ben de yorulmaya başladığımı hissediyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz. Cevabınız için teşekkür ederim hocam

Ben geeelllldddiiiimmmmmmm

Buarada birileri suni sancıdan korktuğunu söyledii ama korkmayın suni sancı denince bana da korkutucu geliyordu ama aksine mantıklı şöyle arkadaşımın dediğinden geliyorum kendin sancı10 15 saat bekliyorsun onu bekleyeceğine suni sancı verip 3 saatte doguruyorsun sirf oyuzdenmis suni sancı oyüzden bende bebiş izin verirse suni sancıyla doğuracam allahın izniyle korkmayın korkulcak hiçbirşey yok şipşak gelecek

Süt kutlaması yapıldımı?
M -Murphy Zekta1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…