Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hoşşşgeldin

Reactions: Jou
Sanki kalçamın üst birleşim yerinde et sıkışmış gibi yatarken sorun yok ama uzun yürüyüşlerde üstüne basamıyorum.
Aynen benim de öyle, kalcamin ustu belimin alti gibi biyer sag tarafa bisey sksmis gibi ozellikle sirt ustu yatip sonra kalkinca sag ayagima basarken elektrikleniyo gibi oluyo orasi resmen, nedir bu bilemedm

Eneemm hoşgeldin lütfen bir daha gitme süt kutlaması ne anlamadı ben :)

Reactions: Jou
Hamur işi ve tatlılara dikkat edelim dedi takipte olacağız dedi. Ama bnm baya moralim bozuldu ya . Çünkü dikkat ediyorum ekmeğe fln
Ben de çok dikkat ettiğim halde 140 çıktı,ben de dikkat etmeye devam ediyorum ama bugün tatlı yedim mesela canım çok çekiyor bazen

Ben de çok dikkat ettiğim halde 140 çıktı,ben de dikkat etmeye devam ediyorum ama bugün tatlı yedim mesela canım çok çekiyor bazen
Dün gece rüyamda baklava yiyorum ama nasıl böyle tepsi tepsi.
Çeşit çeşit tatlilar,sabah uyandım ağzımın suyu akıyor ,valla dedim bugün yiyeceğim dayanamıyorum.
Çeşit çeşit tatlı aldırdım eşime, yedim ,tutamadım kendimi .
İnşallah yukseltmez şekerimi,yedigimden de birşey anlamıyorum artık ya yerken de hep vicdan su süreci sağ salim atlatsak.

Kuzu suni sancıyla doğuramayanda var ama
leylav la yapacaktık kııız henüz yapılmadı ama isterseniz bu gece herkes sütünü kaynatıp foti atsın grup aktivitemiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…