Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aslında çok minik bir açıklık olsa yeter
Cam üstten açık olsa bile hava girdiği için çok tıkanmıyor
Ev kaloriferli falansa o da çok tıkanıklık yapıyor.
Bir buhar makinesi de çok iş görür

Benimde kötüydü senin kadar değildi ama

Enfeksiyon da sıkıntı yaa. Bol bol su içip c vitamini almak gerekiyormuş atlatmak için

Kızlar burun tıkanıklığı için hava nemlendirici alın mutlaka ben onla rahat etmiştim. Ya da peteğin üzerine havlu ıslatıp koyun. Muhtemelen kalorifer etkiliyor

Kızlar nefes darlığından 2 gecedir uyuyamıyorum fenalardayım.Oturarak yatıyorum zaten Daha şimdiden son ay gibi oldum.Son ayda ne yapacağım kim bilir
Nefes darlığına çözüm bulabilen var mı?
Bendede oluyo ya yatarken kalkıp biraz derin derin nefes alıyorum iyi geliyo

Merhaba buhar makinesi alın çok faydasını göreceksiniz bebek doğunca da bebek için kullanırsınız zaten çok gerekli birşey. Bebek için buhar makinesi alan anneler şimdiden kullanmaya başlasın

Bende varım

O değil de gebeliğin balayı bitiyormuş uygulamada diyor. İlk aylara dönüyormuşuz bulantı vs gelecek diyor. Korktum valla yaa
Valla bence doğru son zamanlar sürekli halsizlik var üzerimde bianda ateş basıyo vücudumu miğdem bulanıyo yani o an sanki enerjim 0 a düşüyo

Akşamları oluyor hep otururken de aynı.Kızdayken 8. ayda böyleydim bu erken başladı sanki
Karnım büyüdü bayağı maşallah oğlum da hiç durmuyor yerinde.
Aynı yazdıklarını yaşıyorum. Bana da erkenden ağırlaştım gibi geliyor :/ gece nefesimi zor alıyorum bende. Dün kaburgam çok ağrıdı. Neyse ki havalar serin gidiyor,sıcakta daha zor geçiyor son aylar

Merhaba, ben sınıf öğretmeniyim ve geçtiğimiz cuma izne ayrıldım 1 haftadır evdeyim. Neden kabul etmiyor idare?
İdare bizim insiyatifimizde olan bir durum .Yerine öğretmen bulamayız . Pandeminin ilk zamanlarında veriliyordu şimdi zorunlu değil gibi sebepler sunuyorlar. Hocam dilekçenize ek olarak genelgeyi mı eklediniz . Nasıl yaptınız önümüzdeki hafta benim de başlayacak .Ama ne yapacaklar bilmiyorum

Bendede oluyo ya yatarken kalkıp biraz derin derin nefes alıyorum iyi geliyo
Bir de bunu deneyeyim canım. Kızımda temmuzun sonunda doğum yaptım.Sıcaklar mahvetmişti doğru ama bunun da ondan bir farkı yok.Son dönem doğsa da rahatlasak moduna giriyoruz doğunca da biraz daha kalsaydı
Merhaba buhar makinesi alın çok faydasını göreceksiniz bebek doğunca da bebek için kullanırsınız zaten çok gerekli birşey. Bebek için buhar makinesi alan anneler şimdiden kullanmaya başlasın
Buhar makinesi bende bir işe yaramıyor canım.

Evet geçenlerde alacaktım ama epey bir çeşit var hangisi iyidir bilemedim sonra kaldı öyle. Bgn tekrardan bir bakayım

Kızlar nefes darlığından 2 gecedir uyuyamıyorum fenalardayım.Oturarak yatıyorum zaten Daha şimdiden son ay gibi oldum.Son ayda ne yapacağım kim bilir
Nefes darlığına çözüm bulabilen var mı?
Offff berbat bir şey
Benim 2 aydır var hiç geçmedi
Yan yatmak ve derin derin nefes almak biraz iyi geliyor Ama sabretmekten başka bir şey yok tatlım
Genelgede idarecilerin insiyatifine bırakılmamış. Genelgeyi indirip bununla tekrar başvurabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…