Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya benim şeker yüklemesi 50mg 121 çıktı ama diğer kan değerlerimde çok olmasada düşük ve yüksek çıkanlar var. Pazartesi sonuç için gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur :)

İkili rakamlara düşmek ne güzel ya sağlıkla 30 un altını da görelim inşallah
Amin cnm
Hem çok güzel hem de çok korkuyorum

Birde kızlar bu hamileliğin verdiği rahatlığı bırakmak da çok zor geliyor bana
Herkes ağzımın içime bakıyor resmen bir şey dese de yapsak diye

Tamam belki çok zor bir hamilelik geçirdim.
Fakat bu yüzden toplasanız 10 kere yemek yapmamışımdır

Çamaşır yıkıyorum ya asmak için bile kendim götürmüyorum ağır diye, sepeti bile eşim taşıyor. Üstelik ben hiç birşey söylemeden yapıyor bunun gibi şeyleri.
Bende hiç itiraz etmiyorum tabi ki

Bu ışıltılı hayatı bırakmak istemiyorum

Sende hoşgeldin canım nasılsın epey oldu gelmiyorsun pek
Bu aralar buradayım,sen yoktun canım :)
İyiyim şükür,son muayeneme yeni gittim şeker yüklemesi yapıldı sonucum güzel çıktı. Kan değerlerimde düşük ve yüksek çıkanlar var ama ayrıntılı bilgiyi pazartesi doktordan öğreneceğim. Sen neler yaptın,bebiş nasıl

Reactions: Jou

Cidden çok alıştık baya zorlanıcaz sonra :)

Sepeti taşıma zaten canım aman ağır oluyor baya. Ben artık makine başına bile eğilmiyorum eşim yıkıyor,asıyor çamaşırları. Oturduğum yerden katlıyorum bir tek
Biz bebek taşıyoruz daha ne olsun

Ayyy iyi şekerin iyi yani tatlı falan yiyebilirsin öylemii kan değeri elbet toparlar doktorr allahh hayırlısıyla inşaallahh iyiyim bende biz hala gidemedik henüs buhafta gitcektik ama eşim çalışıyor ve izni yok vermiyolarda buyüzden gececi olduğu zaman gidicez doktora oda bidahaki pazartesi inşaallahh o zaman bakalım doktorum yapcakmı neolcak ne bitcek bilmiyorum ama kızımı çok ozlediimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…