Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Son bir kaç aydır aşırı tatlı,çikolata yiyordum korkarak gittim ama şükür korktuğum olmadı. Yemeye devam
Oyy özlenmez mi hiç,hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık

Ooo artvinliyizzz benim esim adapazarılı aslında gerçi giresundan gelme biraz karışık ben rizeliyim kuzu
Yine eşin de karadenizli sayılır ben doguluyum biraz alışmakta güçlük cektim kültür farkından dolayı ama şimdi iyiki diyorum cok seviyorum Karadenizi ,insanlarını

Reactions: Jou
Kız sepet dediğime bakma
Çok birikmesin yapamam diye
Günlük ikimizin üstündekileri atıyorum sadece 3 parça bir şey zaten

Neyse hepimiz aynı olduğumuza göre doğumdan sonra burda çok dertleşeceğiz gibi geliyor

Son bir kaç aydır aşırı tatlı,çikolata yiyordum korkarak gittim ama şükür korktuğum olmadı. Yemeye devam
Oyy özlenmez mi hiç,hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık
Aayyy süperr oohhh
Sormaa kuzu biran önceinsan kucagına alıp kokusunu içine çekmek istiyorr tadını çıkar diyolarr tabi elbett zorluklar olcak ama işte eninde sonund agelecek sonuçta

Bu kadar ışıltılı parıltılı olursa e tabi böyle düşünürsün

Yine eşin de karadenizli sayılır ben doguluyum biraz alışmakta güçlük cektim kültür farkından dolayı ama şimdi iyiki diyorum cok seviyorum Karadenizi ,insanlarını
Evett eşim yinede karadeniz sayılır aynenn normalde giresuna cok benziyolar
Yaaaa bak alışmana sevindim bazen bazı şeylere hep evlenince alışmaya çalışıyorrrsun

Eşim az kaldı deyip duruyor. Bende boşa sevinme bebek doğunca sana daha çok iş düşecek bu kadar bebeyle diye rahatlamasına izin vermiyorum ki salmasin kendini

Aayyy süperr oohhh
Sormaa kuzu biran önceinsan kucagına alıp kokusunu içine çekmek istiyorr tadını çıkar diyolarr tabi elbett zorluklar olcak ama işte eninde sonund agelecek sonuçta
Valla ben hamileliğin tadını çıkarcılar dan olamadım hiç. Hamilelik zor kısmı bence. Dünyaya gelen büyüyor diyorlar ya öyle gerçekten

Bu kadar ışıltılı parıltılı olursa e tabi böyle düşünürsün
Adam meyve tabağı taşıtmıyor düşün halimi
Tam bir prensesim
Tabi o gidince Külkedisi gibi evimin işlerini yapıyorum ama üstten üstten tabiki
Hiççççç yoramam kendimi
Bahanem de var, can taşıyorum ben
Anayım ben ana

Kuzu çok şanslısın maşallah

Kızlar bu rahatlık birde ilk hamilelik diye
Evde büyüyen ikinci bir bebe olsaydı
Asla bu rahatlığı yaşamazdım.

Çocuklu ve hamile kadınlara saygım sonsuz
Allah yardımcıları olsun gerçekten
Orası öyleee bide o çocuğunla ilgileniyorsunn 2ci hamilelikte pek tadını çıkaramıyorsun
MC06 2ci hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…