Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Abooo maşaallahhh ama ben rahat edemem ya vallaha kendim yapıyorum herşeyii esimde cok yorgun buara cok çalışıyorr okadarıda edecek gücü yok bana

Abooo maşaallahhh ama ben rahat edemem ya vallaha kendim yapıyorum herşeyii esimde cok yorgun buara cok çalışıyorr okadarıda edecek gücü yok bana

Valla benimki mecburi hizmet. Yoksa kendi işini kendin yapman bence çok güzel keşke bende yapabilseydim

Valla benimki mecburi hizmet. Yoksa kendi işini kendin yapman bence çok güzel keşke bende yapabilseydim
Seninki oyle tabiii birşeyim olmadığı sürece oturmaktansa iş edeyim daha iyi sevmem ben oturmayı hamileliğimin tadını gene çıkarıyorum asıl hamileyken iş etmek hoşuma gidiyor hem mutluyumm hem karnimda kızım daha neolsun sen tabiiki tedbirini all o başka bende oyle olsam bende mecburi öyle olurdum canım.beniimm

Bende hiç sevmezdim oturmayı evde 2 dk durmazdım yerimde. Çamaşır suyu konusunu yaptığım temizliğin mis kokusunu özledim yaw:)) ama karnındaki minikle tabi bi başka oluyordur haklısın sende çok yorma ama kendini

Kızlar bu rahatlık birde ilk hamilelik diye
Evde büyüyen ikinci bir bebe olsaydı
Asla bu rahatlığı yaşamazdım.

Çocuklu ve hamile kadınlara saygım sonsuz
Allah yardımcıları olsun gerçekten
Onlardan biri benim işte , çocuk var ya hiç boş bırakmıyor ,sürekli oyun istiyor,yemeği uykusu ,ev işleri,çok şükür izne ayrıldık da şimdi evdeyiz iki hafta önceye kadar hayati baya sorguluyordm
Elhamdülillah ama asla şikayet etmiyorum oğlum iyi ki var o benim yol arkadaşım ,manevi desteğim ,Allah bizi evlatlarımızla imtihan etmesin de bunlar hayatın cilvesi ,güzel tatlı yorgunluklar

Yaa en güzel yorgunluklar oğlun kaç yaşında peki

Benim de aynı sararmış baby me leke çıkarıcı aldm çıkarır mı bilmiyorum ama daha denemedim

Yok kuzumm hergün başka ediyorum bigün butün odaları talan etmiyorum aslında cok etmiyorum nerdeyse tum günüm oturup uzanmakla geçiyorr amaaa çocuk doğurunca tabikii kucagına alıştırıcam bakıcak tekbaşıma yapmadım ben sonuçta oda bakacak oda gazını çıkaracak elbett

Eee tabi canım oda benimle birlikte öğrenecek herşeyi yeri geldiğinde yapmalı dimi ama :)

Eee tabi canım oda benimle birlikte öğrenecek herşeyi yeri geldiğinde yapmalı dimi ama :)
Eee herhaldeee oturuo kuşanamazzz öyle öylee yohhh yaağğmaaaa yaaa hastanede seninle kim kalcak kuzu ya bianda eşim kalsın istiyorumm bu alt değişmeler ebeler mi yapıyo hep yoksa bizmi acaba annemde istiyo kalmak bi nebzede bilmiyorum kafam çok karışık

Annem gelecek canım büyük ihtimalle o kalır. Hiç bilmiyorum kim değiştiriyor. Ama bazıları eşle halletmek istiyor herşeyi oda çok güzel bişi bence. Siz nasıl istiyorsanız bence öyle yapın eşinde kalmak istiyorsa seninle.

Esim diyo o zaman bi gelsiiinn diye nebileyim eşlede olsa insan hoşuna gidiyorr kv gelirmi bilmem o kalsın istemem zaten pek tecrübesi yok mutfagıma bile sokmak istemem kimse mutfagıma iyi bakamıyo ya ben mutfak konusunda cok takıntılıyımdırr hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…