Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Anne olmasının iyi sebepleri tecrübe sıfır belki 2. Çocuk olsa ozaman direk eşim kalsın derdim. Ama annem yönlendireceği için onun kalması taraftarıyım. Oo sen benim yerimde olsan çıldırırdın ozaman şuan mutfak tamamiylrie karışmış durumda ne nerde bilmiyorum. Eşim bütün herşeyi tezgaha ve masaya yığmış durumda koyacak yer bulamıyormuş çünkü ben çok düzensizmişim :))

O zaman bekleyelim herkes geçince

Heeehhhh tamammm
Tamam herkes geçince sütlerimizi havaya kaldırıyoruz o zaman
Valla ben hamileliğin tadını çıkarcılar dan olamadım hiç. Hamilelik zor kısmı bence. Dünyaya gelen büyüyor diyorlar ya öyle gerçekten
Bana da hamilelik zor geldi. Şöyle çocuğu uyutup gece bi kahve yapıp balkonda içmenin hayalini kuruyorum. Şimdi sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor

Kızlaarrr dondurucuya birşeyler yapıp atmak istiyorum lohusa zamanında ihtiyaç oluyor

Aklima bi börek ve dolma var başka neler koyuyolar acaba
Ben de yapıcam böyle bişe. Mantı koyucam ben bi de. Yapabilrsek içli köfte de atmayı düşünüyorum. Keki yapıp dilimleyiğ atsak ne olur acaba. Annem yapıyordu bişe olmuyordu sanki

Hahahahahaha aaayyyyy offf o çok kötü yaaa 2 hafta kv bende kaldı allahımmm heryer bi karışmış anlatamam ben çıldırdım çekmeceler baharatları dokülmüş sacılmış yaaa sen kadınsın nasıl rahat ediyorsun böyle annemde 1 hafta kalabalildi o öyle etmez düzenli ederr vallahii ben hep aklım mutfaktaydı kafayı yediimm kv de oyle ederdii masalara yığılırdı hepp daha dedim tövbe allahımm mebur etmesin dedim ya koca oyle koca lar pek birşey edemezz

Ben de yapıcam böyle bişe. Mantı koyucam ben bi de. Yapabilrsek içli köfte de atmayı düşünüyorum. Keki yapıp dilimleyiğ atsak ne olur acaba. Annem yapıyordu bişe olmuyordu sanki
Keki ben yapıyordum hep taptaze kalıyor

Benimde 3 cü trimesteri hele bi geçryyiimmm hemde sütü kadehle kaldırcammm

Ooo keki ben hep yaparrr atarımm hiçbirşey olmaz dondurucuda taptaze çıkiyorr yaptığım gün yarısı kalıyodu taze taze koyuyordum bakk iyi dedin keki onuda yazem kenara mantı alirız yaaa bide içli köftee bende yaparımda belim kopuk oluyo baska ne var

İlk zamanlar ev güzel temizlenmiyor ortalık dağınık diye oturup çok ağladığım oldu ama zaman geçince saldım artık:) şuan minik hayırlısıyla bi doğusunda evi düzenlemenin planlarını yapıyorum :)

Dolma sarma falanda yapıp koyuyorlar ama ben hiç denemedim onu

Ooooo helee gelsinn minikkk uyutursun güzelce edersinn bazende uyku kahvesi yaparr içerizzz buralarda oluruzz sen onu sal gitsin mutfak halolurr

2 tepsi de poğaça yapmayı düşünüyorum. Gelen giden olursa çayla kakalarız

Az kaldı beybimm yavaş yavaş geliyor daha hareketini hissetsek artık dedik hissediyoruz artık heyecanla doğumu bekliyohhh hele ben son aylarda dışardan hareketini merak ediyotum

Evet bende çok merak ediyorum şuanda bile kamerayla sürekli tetikteyim

4 yaşında minik abi
Benim bir arkadaşın kızı 4 yaşında.Doğum yaptı 5 ay önce.Bebek doğduğundan beri bebeğe saldırıyor kıskançlıktan.Tekme atıyor ısırıyor.Bebeği uyutmaya çalışırken dahi gizlice tekme atıp gidiyor çok fena çok.Inşallah bizimkiler öyle olmaz kıskanacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…