Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Magnezyum de kullanmiyorum bak evde vardi onu iceyim bari iyi dedin
Evet bide yaz bebekleri daha cabuk buyuyo derler
Benim öyle hiç olmadı olabilir kalsiyum eksikliğini yada gun boyu cok mu is ettin naptınn gerçi bende 25+3 bugün
Sut yogurt fln pek yemiyorum, ztn kemiklerim de ince, bu cocuk kalsiyumumu hüpletti galiba
Ben 24+2 daha, burda hamilelik gunlugunde 25 gosteriyo diye 25 dedm aslinda, yok btm gun evin icindeyim pek de bisey yapmiyorum ama basladi agrilar

25 haftalıkken mesela uygulamalarda neden 26 haftalık olarak kabul ediliyor sebebi neydi kızlar

Ozaman ya kalsiyum ya magnezyum niye içmiyon kız doktor vermişken içseydin hep duzensiz oluyo böylee benim çoktan içtim bitti ikra ettik hepten çokkötü

İnatçı sinirli dediğim dedikAma çok zeki maşallah.Sosyal biraz da.geveze bir bebiş
19 aylık teyzesi Aslan burcu.
Ayyy maşallah yaaaa... kuzu ne kadar küçükmüş senin melek kurban olurum Onu verene
Zeki ama inatçı sinirli ve dediğim dedik diyosun
Evet kuzu günlük pede geçtim bende sıkıntı oluyo yani wc ye gitsemde hemen 2 dk sonra hapşursam yine aynı torbam çok aşada sanırım
Aynen Aynen
Bende doğumdan sonra zaten idar kaçırma ameliyatı olcam
Ayyyyy canım yaaaaaa
Hepimizi de tek tek etiketlemiş
Günümüz kutlu olsun tatlımmmmmmm

Ozaman ya kalsiyum ya magnezyum niye içmiyon kız doktor vermişken içseydin hep duzensiz oluyo böylee benim çoktan içtim bitti ikra ettik hepten çokkötü
Basta vermisti magnezyum sindirimi biraz rahatlatir diye, agrilar icin vermemisti, kalsiyum ztn vermedi, bastan kalan magnezyumlari iceyim simdi diyorum, gidince hepsini isticm kalsiyum magnezyum ne varsa

Reactions: Jou
Ben 3. Ayımdan itibaren kalsiyum kullanıyorum, doktorumdan yazmasıni kendim talep etmiştim. 23. Ve 24. Haftamda benim de sırt ağrılarım çok olmuştu, ben de hareketsizim biraz. Youtubedan hamilelikte oluşan sırt ağrıları için yapılan bazı egzersizleri günlük rutinime dahil etmeye başladığımdan beri bir yerim ağrımıyor çok şükür.

Son düzenleme:
Benimde magnezyum berbat tadı arada içiyorum hapını isteyecem gidince artık

Eklememmiii

Basta vermisti magnezyum sindirimi biraz rahatlatir diye, agrilar icin vermemisti, kalsiyum ztn vermedi, bastan kalan magnezyumlari iceyim simdi diyorum, gidince hepsini isticm kalsiyum magnezyum ne varsa
Hahahaha yokyok kuzu sen söylersin oram buram böyle ağrıdı diye kendisi verirr illakii

Diğeri ana kucağı.

Hamağın da derin olanı bi tık iyi bence
Bakayım bi detaylı kuzu
Ya enfeksiyon tahlilide veriyorum sık sık ama bakalım dikkat ediyim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…