Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende hareketsizimmm keşke yürüyüş edebilsem hava şartlarıyle hiçbirşey edemedim kuzum ya

Ya çok garip gebeliğin başlarında bulantım olmuyodu hiç ama bu ara var ne alaka bu bulantılar balayı dönemi bitti cidden kuzu
İlerleyen dönemdeki bulantıların büyük bir çoğunu enfeksiyona bağlıyorlar cnm
Hamilelerin %70 inde Hiçbir belirti olmasa bile enfeksiyon olabiliyormuş
Bence dikkatli ol

Bende hareketsizimmm keşke yürüyüş edebilsem hava şartlarıyle hiçbirşey edemedim kuzum ya
Ben evdede sürekli yatıyorum
Evde bile hareket etsem hiç yoktan iyidir
Ama bu tembellikle nerdeeeee

Dahada ağırlaşıcaz zaten hahaha

Günaydin kizlar, 25. Haftadan selamlar, daha 25 basladi bismillah sirt bel bacak el kol heryerim agrimaya basladi sizde de var mi biraz önce zor kalktim heryerim agriyo el kemiklerim bile agriyo, kalsiyumum mu eksildi acaba aranizda kalsiyum kullanan var mi??
Valla tık yok önceden daha çok ağlardım
Aha ayni ben valla
Kiz biz senle cok benziyoruz, ablamdan 3 cuval kiyafet geldi bana da yarisi hic giyilmemis, onlardan da kullanicm bende, gerci bnmki kiz ablamnkiler erkek kiyafeti ama napim giysin artik mavi mavi arada
Normalmis hamilelik uygulamalarinda da yaziyodu bnm bulundugum haftalar icin, ben henüz farketmedm ama

Ben kullanmıyorum kalsiyum vermedi bana. Magnezyum alıyorum. Benimde ağrılarım oluyor ya hele bi sırt üstü yatayım 5 dk dönemiyorum kitleniyorum resmen

Valla aynı dünyanın şeyi geldi Allahtan kızmış diyorum bende aman olsun evde falan giyer nolcak. Çocuğun yediği helal giydiği haram derler çabuk büyüyor zaten

Benim öyle hiç olmadı olabilir kalsiyum eksikliğini yada gun boyu cok mu is ettin naptınn gerçi bende 25+3 bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…