Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kontrol günü yaklaştıkça oluyo demek ki o heyecan.
Bu kontrolü atlatınca da bir sonraki kontrole gün sayıcaz.
9 ay nasıl geçer ki böyle?

Sulu geldi önce kahveydi sonra pembe gibi ama az geliyor rengini tam anlayamadım
Pembe gibi bi hissin varsa görün yarın canımm neolur neolmaz sulu kahve gibide birşey değill sanırım içinde kalmış atması gerekiyo herhalde ama genede bi gorün için rahatlar pembe gibi diyosan görün

Sulu geldi önce kahveydi sonra pembe gibi ama az geliyor rengini tam anlayamadım
Ayaklarının altına yastık koyup bol su iç canım.
Bende geçen hafta kanama olduktan sonra kahverengiye döndü.
Kahverengi biterken aynı dediğin gibi pembemsi oldu ve bitti.
Doktorların asıl pembe dedikleri bu değil sanırım.

Reactions: Jou
Kontrol günü yaklaştıkça oluyo demek ki o heyecan.
Bu kontrolü atlatınca da bir sonraki kontrole gün sayıcaz.
9 ay nasıl geçer ki böyle?
Sorma cano yaaa vallahi kalp atışı duysam tamam dediiimmm kii sonra diyorum şimdi cinsiyetide bi öğrenebilsek diyorum bide onu beklicez aralıķta bazen stresli oluyo böyle sürekli bebeğimi görmek istiyorum ultrasonla keşke yanimızda olsa ultrason bakabilsekkalbini

Herkese selamlar. Sağlıklı günler dilerim.
Gyno ferro sanol kan ilacı kullanan var mı? Ben de ciddi derecede kansızlık çıktı ve doktor günde 2 kez sabah akşam hap olarak bu ilacı verdi. Dünden beri kullanıyorum ve gün içinde hiç olmayan mide bulantıları başladı. Acaba ilacın etkisi mi? Bu arada 6 hafta 6 günlük hamileyim. Hamilelikten de olabilir diyeceğim fakat yoktu düne kadar ilaca başlayınca çıktı.

Amerika’da, Kanada’da falan toplamda 3 kere bakıyorlarmış ultrasonla.
İyi ki Türkiye’de öyle bir uygulama yok.
Doktor da şimdilik sık sık gitmemi problem etmiyo.
2.trimestere girsek, biraz daha rahatlatacak bence içimiz.
Şu an yusuf yusufum aynı zamanda.
Hem heyecan hem korku, karmakarışık bekliyorum randevuyu.

Kardeşim her hamileliğinde kullanıyo o ilacı ve aynen dediğin gibi bir etkisi var maalesef.
Bir araştır istersen, ne ile kullanınca bulantıyı azaltırmış diye.

Öyle sa burda yandık akşama madar bakardık resmen
Bende öyleydim ya ama emrak etme çok güzel haberlerle çıkıcan hastaneden

Yok canım ağrılar normal bence ben de ara ara alt karın ağrısı oluyo rahim genişlediği için oluyomuş
Bende ona yoruyorum kuzum birde 3-4 gündür ayaklarım çok üşüyor o da sancı yapıyor sanırım. Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum ama yok olmuyor

Merhaba benm dün kan testim 7.54 çıktı gebelik vardır degilmi adetime 8 gün var

Kizlar bir sey sorcam,
Siz yediğinizi içtiğiniz dikkat ediyor musunuz? Ornegin balik yumurta vs yiyebiliyor musunuz? Ben de mide bulantisi oldugu jcin su an 6+3um hamileliligimden beri sadece bir defa yiyebildim.
O kadar üzülüyorum ki, yemek yiyemiyorum, cok sinirli seyler yiyorum. Yogurtlu makarna sabah peynir salatalik gibi seyler ve corba. Mide bulanrim var.

Siz neler yapıyorsunuz lütfen yol gösterin bana

Bende aynı senin gibiyim. İşe yarar bir şey yemiyorum. Yumurta başlarda yedim sonra tiksindim yiyemiyorum. 2 gündür tost yiyorum. Geçen annem börek yaptı onu bari ye diye onu yedim bitene kadar. Akşam yemekleri de genellikle çorbayla geçiyor. 2 kere çok canım yoğurtlu makarna istedi annem onu yaptı. Balığa bayılırım ama geçen yiyemedim tiksindim. Etten de tiksinmiștim. Valla ne yiycem ne zaman geçecek bende düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…