Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Alırsın balkızzz inşaallahh rabbiimm sağlıklı nasip etsin

Ahhh şu saatte bile gözümün önünden börekler, pideler, poğaçalar uçuşuyor. Kendimi o kadar zor tutuyorum ki normalde yemezdim
Canım hele sen bana sor kahvaltı favorimdii şimdi artık hep yemek yemek istiyorum poğaça böreklerr pidelerrr işin aslı bi tatlı canım istemeyy tatlıyla pek aram yoktu zaten

haftaya cuma çok erken değil mi ya ? tabi doktor en iyisini bilirde genelde 2 hafta sonra çağırıyorlar ya ondan dedim
Ben vajinal baktırıyorum belki o yüzden çağırmıştır. 10 gün sonrası oluyor bugünkü kontrolden. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için daha sık görüşüyoruz

6+0 olacağım haftaya cuma bakalım umarım duyarız duymamazsam tekrar gideriz. Vajinal muayene oluyor benim ters rahim olduğu için karından anlaşılmıyor zaten

Reactions: Jou
Ben vajinal baktırıyorum belki o yüzden çağırmıştır. 10 gün sonrası oluyor bugünkü kontrolden. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için daha sık görüşüyoruz
Inşaallahhh allahh saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım

6+0 olacağım haftaya cuma bakalım umarım duyarız duymamazsam tekrar gideriz. Vajinal muayene oluyor benim ters rahim olduğu için karından anlaşılmıyor zaten
Anladımm canım o zaman olsun vajinadada zararı yok zaten iyi yapıyorsun eminim duyacaksınn allahımm sağlıklı nasip etsin kuzu ❤

Inşaallahhh allahh saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah canım inşallah hepimize daha önce düşük tecrübem olduğu için fazlasıyla tedirgin ilerliyorum. Allah hiçbirimize kayıp yaşatmasın. Su gibi aksın gebelik süreçlerimiz
Anladımm canım o zaman olsun vajinadada zararı yok zaten iyi yapıyorsun eminim duyacaksınn allahımm sağlıklı nasip etsin kuzu ❤

Canım hele sen bana sor kahvaltı favorimdii şimdi artık hep yemek yemek istiyorum poğaça böreklerr pidelerrr işin aslı bi tatlı canım istemeyy tatlıyla pek aram yoktu zaten
Ben de aynıyım, tatlı göresim yok. Hamur işi, et, kızartma gibi sağlıksız ne varsa yemek istiyorum

İnşallah canım inşallah hepimize daha önce düşük tecrübem olduğu için fazlasıyla tedirgin ilerliyorum. Allah hiçbirimize kayıp yaşatmasın. Su gibi aksın gebelik süreçlerimiz
Haklısın gerçekten insan yasadığı onca şeyden sonra etkileniyor ben bile diyodum imkansız yani çünkü çatlama sorunum vardı biraz allah gerçekten ol der ve olur

Ben de aynıyım, tatlı göresim yok. Hamur işi, et, kızartma gibi sağlıksız ne varsa yemek istiyorum
Ayyy ahaa aynı ben zor tutuyorum kendimi hep zararlı şeyler istiyo yemek ya ne zor birşey bu
Dedim sus daha yeni gelişiyo bebek sağlıklı beslen şimdiden diyorum kendi kendime

Hayırlı güzel haberler le gel inşallah
Çok teşekkür ederim ama elimde değil çok panik biriyim inşallah güzel haberler yazarım buraya

Evett benimde göğsüm fena ya değdimi yatağa sızıntı hissediyorumm bende yüzüstü yatamıyorum herhalde hep 9ay ağrıdığını hiç duymadım belki 3 ay bittimi geçer
Inşallah geçer inşallah şuan en çok rahatsız olduğum konu bu mide bulantısı falan hiçbir şey yok çok şükür o konularda rahatım ama bu göğüsler beni mahvediyor

Reactions: Jou
Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.
5+0, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
2 hafta sonraya randevu verdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin bizlere.
Sadece kese mi gördünüz yoksa içinde bebiş karartısıda gördünüz mü ? 5+2 dede bn gitcemde keseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…