Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaa hayırlısı olsun inşaallahhhhh sağlıcakla al kucağına evett benimde öyleydii adetime göre 4+5 tii ama 5 haftalık diyodu doktor sonra 10gün sonra gell kalp atışını duyarız inş demişti duyduk ve allahh sanada nasip etsin canım benimm buzaman çok önemli bolbol dinlen bol su iç sağlıklı beslen mutlaka

gün içinde işteyim otururarak çalışıyorum evdede iş falan yapmıyorum ama adet ağrılarım devam ediyor ara ara salı günü bende duyarım inşallah kapl atışını

gün içinde işteyim otururarak çalışıyorum evdede iş falan yapmıyorum ama adet ağrılarım devam ediyor ara ara salı günü bende duyarım inşallah kapl atışını
Benimde öyleydi canım şimdi yerleşmeye çalışıyor güzel güzel çalış ağır işleri kaldırma yeter hızlı bi şekilde eğilme herşey yoluna girecek inşaallahh

Benimde öyleydi canım şimdi yerleşmeye çalışıyor güzel güzel çalış ağır işleri kaldırma yeter hızlı bi şekilde eğilme herşey yoluna girecek inşaallahh
inşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah bu zamanlar hiç geçmiyor halbuki o kadar zaman bekledim gelmesini bir haftayı geçiremedim :)))

Reactions: Jou
Bende inanılmaz iştahlıyım sürekli yemek istiyorum sebze yemeği yapıyorum sürekli karnabahar pırasa vs arada et falan ya şimdiden bu kadar iştah beni korkutuyo
ahh ahh sormaaaa. 1:30 saatte bir ağzıma bir şeyler atmak istiyorum sürekli :) napcaz böyle hiç bilmiyorum
Baya adet gibi geldi benim adet te böyle başlıyor acile geldim ilaç yapacaklar biraz duracakmisim durursa eve gidecem
canım var mı haber ?
doktorum bana yiyemiyorsan zormalam demişti canım

acımak ne kelime. yatarken döndüğümde bile sızlıyor. o kadar hassas ki kafayı yiyeceğim. bir de nasıl şiştiler. sütyenimden taşma kıvamına gelicekler yakında
benim şu an ayak üşümesi teorisine göre erkek, kese şekline göre kız
ayak üşüme teorisi ne kız :)

ahahaa vitaminler yazmıştı yukarıda ayak üşümesi yaşayanlar için erkek yazıyomuş nette sanırım

hepsine göre farklı cinsiyet çıktı bakalım hangisi çıkacak

Bugün almadım sabah. Şu an gayet iyiyim. Gece yatmadan önce alacağım artık. Folik asit hapını akşam 9 da alıyordum fakat onu da sabah 11 e çektim. İki ilaç arası 12 saat gibi bir aralık oluyor. Sanırım iyi olacak böyle.

ahahaa vitaminler yazmıştı yukarıda ayak üşümesi yaşayanlar için erkek yazıyomuş nette sanırım

hepsine göre farklı cinsiyet çıktı bakalım hangisi çıkacak
benim ayak üşmeme göre erkek , kese şekline göre kız sanırım :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-10-23 at 09.39.44.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 76
Zorlamayın kendinizi tiksinirsiniz hiç yiyemezsiniz. Doktor aynen böyle dedi bana. Haftanın 3 günü kırmızı et birgün balık hergün bir yumurta yoğurt peynir bal ve mutlaka meyve. Bağışıklık için zamanında hormonsuz yiyecekler ve hepsinden kararında. Zaten ilk zamanlar bebek annenin depolarından beslendiği için siz şu an kendiniz için yiyorsunuz içiyorsunuz. İleriki dönemlerde bebek doğrudan etkilenecek yediklerinizden. Sıkmayın canınızı besleniyor yine de bebeğiniz

Ben PKOluyum cancan ilk bebisim klomen ve catlatma ignesiyle oldu. Simdi oglum 5 aylik olucak ve hamileyim dogal yoldan. Ilacsiz olmuyo diye korunmuyoduk. Ama iyi oldu hani istiyoduk vucut yenilendi sanirim dogumla. sen ?
benim eşimin değerleri sorunluydu baya doktor direk tüp dedi çok şükür ilk denemede geldi yavrum :)) bizimde iki bebeiş donduruldu ilerleyen senelerde onlarıda denemeyi düşünüyoruz inşallah nasip olursa

Ben PKOluyum cancan ilk bebisim klomen ve catlatma ignesiyle oldu. Simdi oglum 5 aylik olucak ve hamileyim dogal yoldan. Ilacsiz olmuyo diye korunmuyoduk. Ama iyi oldu hani istiyoduk vucut yenilendi sanirim dogumla. sen ?
allah bağışlasın bebişini karnındakinide sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…