Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı güzel haberler le gel inşallah

allah bağışlasın bebişini karnındakinide sağlıkla kucağına al inşallah
Amin bitanem allahim bebek isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin saglikla gelsinler bakalim
Bugün doktora kontrole gittim kese gelişmiyormus kurtaj olacam bugün malesef
Canim benim cok uzuldum. Kendi sagligini dusun. Allahim tez zamanda saglikli bir bebis nasip etsin

Bugün doktora kontrole gittim kese gelişmiyormus kurtaj olacam bugün malesef
Demekki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı, hayırlısı buymuş, ben de haziran ayında kürtaj oldum aynı nedenle. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin insallah ❤

Stres yapmayın, stres bebeği çok etkiliyor, biliyorum zor ama düşünmemeye çalışın. Miniginizin kalbini gümbür gümbür duyacağınıza eminim, güzel güzel haberler bekliyoruz sizden de

Başlarda yatakta dönerken bile feci acıyordu. Şimdi var da o kadar değil. En azından yüz üstü yatabiliyorum

kızlar siz doğal mı hamile kaldınız
Canım bende 3 senedir korunmuyorum ama arada klomenler yaşadım asılama oldum 2 kez tutmadı sonra yoruldum artık dedim biraktım 7 8 ay oldu dedim artık buay tüpe başliyimm sonra da bi baktim buay hamileyim ummadığım anda oldu cidden hiç beklemiyordum

Evett benimde göğsüm fena ya değdimi yatağa sızıntı hissediyorumm bende yüzüstü yatamıyorum herhalde hep 9ay ağrıdığını hiç duymadım belki 3 ay bittimi geçer

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür 4+6 da görmüş olduk. Haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı doktor
haftaya cuma çok erken değil mi ya ? tabi doktor en iyisini bilirde genelde 2 hafta sonra çağırıyorlar ya ondan dedim

Geçen cumartesi 7+0 da 6+1 demişti doktor o zaman sadece 4 mm idi düzeltme yaparız demişti ama o doktora güvenemiyorum artık.
Yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah büyümüştür inşallah bende güzel haberler alırım

haftaya cuma çok erken değil mi ya ? tabi doktor en iyisini bilirde genelde 2 hafta sonra çağırıyorlar ya ondan dedim
Burda gördüğüme göre biri mesela alttan muayenede 5 haftalıkken kalp atışını görmüşler görebilir erken döllenme olduysa tabii bende gördüm daha 5+5 tim haftalık haftaya gel dediğinde bende şaşırmıştım ama görduk atışını❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…