Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar doktor kontrollerinde gebelik haftası/günü değişen oldu mu ? Mesela benim 6+4 olmam gerekirken 6+1 demişti doktor bu kafamı takıldı. Böyle olunca da acaba yavaş mı büyüyor diye korktum.

Merhaba kızlar doktor kontrollerinde gebelik haftası/günü değişen oldu mu ? Mesela benim 6+4 olmam gerekirken 6+1 demişti doktor bu kafamı takıldı. Böyle olunca da acaba yavaş mı büyüyor diye korktum.
Bende korkuyorum canım bana da 7+0 olmam gerekirken 6+1 dedi 6 gün var arada yarın öğreneceğim son durumu inşallah her şey yolundadır

Inşallah geçer inşallah şuan en çok rahatsız olduğum konu bu mide bulantısı falan hiçbir şey yok çok şükür o konularda rahatım ama bu göğüsler beni mahvediyor
Evett göğüs ayrı bi dert bulantı ayrı bi dert benimde düzeldii gibi artık sabahları çok bulanırdı midem şu 2 gündur pek yok

Benim de 2 gün geriden geliyor. Benim doktorum zaten tam günü olmuyor genelde dedi. 2 doktor da normal dedi.

Bende korkuyorum canım bana da 7+0 olmam gerekirken 6+1 dedi 6 gün var arada yarın öğreneceğim son durumu inşallah her şey yolundadır
İnşallah herşey yolundadır bebeğinde sağlıklıca büyümüştür canım doktordan doktora da değişiyormuş sanırım benimkini farklı doktorlar bakmıştı ama kafama takıldı o an kalp atışını duyunca da heycandan sormak aklıma gelmedi. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

Canım bu dönem gögüs hassasiyeti diğer dönemler de bebek büyümüş olur bi süre rafa kaldırırsın sanırım

Benim de 2 gün geriden geliyor. Benim doktorum zaten tam günü olmuyor genelde dedi. 2 doktor da normal dedi.
İnşallah herşey yolunda gider. İnsan bazen kendi kendine çok evham yapıyor sanırım. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız

Canım hele sen bana sor kahvaltı favorimdii şimdi artık hep yemek yemek istiyorum poğaça böreklerr pidelerrr işin aslı bi tatlı canım istemeyy tatlıyla pek aram yoktu zaten
Yemek canı isteyen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 3 kilo gitti benden hiç canım bir şey istemiyor midem bulanıyor yemek yemek önceden zevkken şimdi zulum oldu. Güzel güzel yemek yerken yiyin kızlar

Ben vajinal baktırıyorum belki o yüzden çağırmıştır. 10 gün sonrası oluyor bugünkü kontrolden. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için daha sık görüşüyoruz
hmm ben karından zannettim kuzum ondan öyle dedim. hayırlısı ile duyarsınız inşallah canım

Yemek canı isteyen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 3 kilo gitti benden hiç canım bir şey istemiyor midem bulanıyor yemek yemek önceden zevkken şimdi zulum oldu. Güzel güzel yemek yerken yiyin kızlar
ay deme o da fena hahaha. her şeyi yemek istiyorum sağlıklı sağlıksız. duba gibi doğuma gitmesem bari

Tabiii deme öylee ahh ahhh cok açım benn çookkk yemek istiyorum ama olacazz 100 kilo bugidişle 100kiloyla doğurcam nedense hep sağlıksız şeyler canım çekiyorr tabiiki yemiyorum sağlıksızları ama sen bulansada yemeğe çalış canım bebeğin vitamin alsın ❤ mesela kivi midemi bulandırıyo çok fena ama mecbur yiyorum

Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.
5+0, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
2 hafta sonraya randevu verdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin bizlere.
Hadi gözün aydın canım kanaman durdu değilmi 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşallah hayırlısıyla daha da rahatlarsın sağlıcakla devam etsin inşallah

İnşallah canım bakalım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider umarım

Çooooooook şükür kızlar, gebelik kesesi görüldü.
5+0, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
2 hafta sonraya randevu verdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin bizlere.
Ayy bu eski mesaj niye yeni çıktı karşıma bende yeni doktora gitrim sandım yarındı randevu diye hatırlıyorum karışıklık oldu

Sadece kese mi gördünüz yoksa içinde bebiş karartısıda gördünüz mü ? 5+2 dede bn gitcemde keseye
Canım 5+0’da sadece kese gördük, 5+4’te kanamam oldu.
Acilen gittik tekrar, hem bebeği hem kalp atışını gördük.
Kontrolüm yarın, inşallah her şey yolundadır.

B Bonncuk canım, evet eski mesajı alıntılanmış arkadaş.
Çok şükür kanamam o gün bitti.
Ara ara lekelenmem oluyo hala, buna da şükür.

Canımmmmmmm, çok teşekkür ederim sorduğun için.
Dün akşam kahveydi yine akıntım, bu sabah bir kere kahve geldi.
Sonra normale döndü.
Gittim proluton’u vurdurdum geldim.
Yatıyorum ama migrenim tuttu.
Yarın kontrolüm var, onun stresi heralde.
Çooooooook korkuyorum.

Hayırrr korkma bende çok korkuyodum çok değişik bi stres günü zaten yaa ben resmen titredim yanii
Kahveyse birsorun yok demektir kuzum içini rahat tut bence duyucaksın kalbini bak gör çünkü senle aynısını yaşıyoruz bendede hep kahveydi hala geliyor mesela tam kesilmedii içini ferah tut bence oldu olduu ❤ kaçta gidiceksin yarın

Sadece meyve yiyebiliyorum ona şükür ama zor gerçekten yemek yapamıyorum oğlum var ona yemek yediremiyorum yemeğin kokusunu alayım herşey bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…