Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim.nefesim derlanıyo aşırı derece karnım sertleşiyor
Çok şükür o sıkıntım yok zordur ya
Yaa bende ara ara kullandım ama kullandığım gün bulantıdan duramıyorum ilk başlarda böyle değildi sonradan çok bulandırmaya başladı midemi
Hapını isteseydin keşke. Benim bu verdiği aslında çok kötü değil önceden bi kullanmıştım çok kötüydü o. Ama nedense bunu bi kullanmadım doğru düzgün unuttum falan ihmal ettim

Reactions: Jou
Çoğu kişiler e damla verilmiş bana suda eritilen suda eritilen daha fena yaa konuştukça midem.bulanıyor bak
Evet genelde damla veriliyor sanırım ama ben adam akıllı kullanmadım o ayrı, bir dönem zaten karaciğer enzimlerim yükseldi doktor bütün vitamin ve ilaçları bırak demişti ondan sonra da benim mide kaldırmamaya başladı

Reactions: Jou
Bende çok ihmal ettim çok az kullandım Bi şey olmaz inşallah beslenmeme dikkat ediyorum genelde ama

Çok merak ediyorum gerçekten tüm hissettiklerimi buraya gelip yazıcam ters bi durum olmazsa inşallah
İnşallah canım inşallah
Ya evet sabah baktım takılmış resmen

Bende çok ihmal ettim çok az kullandım Bi şey olmaz inşallah beslenmeme dikkat ediyorum genelde ama
Aslında alsak iyi olur halsizlik falan da d vitamini eksikliğinden olabiliyor
Kızlar aralıklı sancım oluyo rahatlıyorum sonra yinr başlıyo bu yalancı sancıdır dimi yoksa doktoramı gitsem ne yapsam
Düzenli mi?

Amann kızz yaa vallaha napıcağımızı şaşırdık cidden

Zor zor

Teceübeliler düzenli olursa gerçek sancı diyorlar canm dakika tut istersen düzenli geliyor mu diye

Aslında alsak iyi olur halsizlik falan da d vitamini eksikliğinden olabiliyor

Düzenli mi?
Ya işte sabah oldu 5-10 dk içinde yine oldu sonra kalktım yürüdüm biraz o ara yarım saat olmadı şimdi yine aralıklı geçiyo tekrar geliyo ya daha erken kızlar çok korkuyorum

Ya işte sabah oldu 5-10 dk içinde yine oldu sonra kalktım yürüdüm biraz o ara yarım saat olmadı şimdi yine aralıklı geçiyo tekrar geliyo ya daha erken kızlar çok korkuyorum
Haftan erken değil canm 36 sonrası prematüre olarak görülmüyor diye biliyorum hiç korkma Bi şey olmaz inşallah 37.haftandasın sanırım gayet normal aslında

Canım süre tut
Kaç dakikada bir geliyor not et
Aralıksız agriysa hepimizde var
Duzenli veya dayanilamayacak bir agriysa doktora gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…