Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de süt için bestlak,milk tea,humana ve lactamil alcm.
İlk bebiste ilk günlerde sütüm olmadı sonra memeye alistrdm ama savaştı resmen,şimdi inşallah ilk günden hepimizin sütü olur inşallah
Inşaallahh yaaa sezaryende bile süt geç geliyorsa yandık ciddenn ben şimdiden göğüs uçlarımı krem sürmeye başladım

Bilmiyorum acaip bi korku var üzerimde psikolojikmen şuan buna hazır değilim
Yok yok sakin ol sen
Ben de süt için bestlak,milk tea,humana ve lactamil alcm.
İlk bebiste ilk günlerde sütüm olmadı sonra memeye alistrdm ama savaştı resmen,şimdi inşallah ilk günden hepimizin sütü olur inşallah
Galactago da iyiymiş sanırım
Bide kızlar sabah idrarımı yaptıktan sonra birden çok afedersiniz sümük gibi koyu kıvamlı bişey aktı baş parmak kadar diyim böyle nişan olurmu
Ay eveet olma ihtimali yüksek
Herkese merhaba kontrolden ciktik 26 mayisa geliyor kuzum kanala yakindi gecen hafta girmek yerine cikmis uzaklasmis kanaldan 3600 kilo 53 cm olmus. Cati muayenesi oldu dar ve sifir açık
Yaaa niye geri kaçmış minnak hadi hayırlı olsun 26 Mayıs da iki bebek geliyooor

Herkese merhaba kontrolden ciktik 26 mayisa geliyor kuzum kanala yakindi gecen hafta girmek yerine cikmis uzaklasmis kanaldan 3600 kilo 53 cm olmus. Cati muayenesi oldu dar ve sifir açık
Ooooo resmenn Madammor kuzumla beraber ogün doğuruyorsunuzzz ayy allahımm sağlicakla alın kucağınızaa

Ayy cok heyecanli bebikler mi geliyoor

Ödemden oluyo eveet bnmde oyle, sanki ödem eklemlerde birikiyo gibi, benim cok ödem, dizlerimi bile zor büküyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…