Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bu d vitamini damlasını düzenli kullandınız mı benim çok aşırı midemi bulandırıyor kaç tane damla değiştirdim Bi türlü alışamadım
Ben kullanıyorum, ekmeğe damlatıp, peynirle falan yiyorum. Hiç bulantı yapmadı bende tadını da almıyorum zaten. Benimkinin markası pedia-d.
Ya işte sabah oldu 5-10 dk içinde yine oldu sonra kalktım yürüdüm biraz o ara yarım saat olmadı şimdi yine aralıklı geçiyo tekrar geliyo ya daha erken kızlar çok korkuyorum
Dün akşam banada oldu, sık sık kasılmam oldu. Kasılmaya arada pelvik baskı ve bacak ağrısı da eşlik etti. Sonra ben sıkıldım kasılmalar dan yattım uyudum dedim eğer başladıysa doğum beni uyandırır zaten. Ama hala kasılmalar var.
Kasılmalar 3-5 dk da bir, 15-20 saniye sürüyorsa gerçek doğum kasılmasıymış.
Hemen doktora gitmek gerek ezmiş, evde karşılanabildiği kadar karşılanırmış. Keza suyunuzda gelse hemen gitmeye gerek yokmuş.
Bir de ben kasılma takibi için uygulama indirdim, duruma göre oradan takip edeceğim inşallah.
Bu arada benim de yoğun şekilde pelvik baskın var, dün gün boyu çok iyiydim akşam kasılmalarla birlikte bu baskı arttı.

Bu gün gelecek bebeklerde hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. :

Bende ekmeğe damlatıyorum ama ağzımda o tad illa kalıyor ve gün içinde başka Bi şeyden tat alamıyorum resmen coledan-d3 benimki

Aayyy bende geçen gördüm aynısı resmennn

Bende şimdi nst den çıktım herşey yolunda güzelmiş şimdilik doğurmuyorum eşim aradı naptın diye aha doğuracakmışım bugün dedim sesi kesildi şaka ya deyince yüreğime iniyordu söyleme bana böyle şeyler diyor e gerçekten doğurunca napıcan ki alıştıra alıştıra söyle diyor

Serumun içeriğimde ne var bilmiyorum cnm
Ama ağrı kesici ve antibiyotik daha sonradan yapılıyordu

Hahahahahaha adamın yüreği ağzına getirdinnn

Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı
Hayirli olsun saglik büyütün insallah, Allahimm cok güzel ya boyle haberler almak, bol bol sütün olsun cabucak toparlan insallah, iyi hissettiginde detaylari bekliyoruz

Bi anda doğum başlasa napcan kuzum. Bari olmazsa olmazları koy hazır et
Koyucam yarın bebeğim.Bugün kahverengi akıntım geldi regl gibi sancılandım.Ardından akşam saatlerinde iç çamaşırımın büyük bir bölümünün ıslandığını farkettim.Yaklaşık 2 saattir de kasılmam var. Bugün çok fazla ayakta kaldım temizlik yapıyorum ondan oldu sanırım...
Anlayacağın gözüm korktu artık Ay ne biçim hastaneymiş herşey pahalı olunca güya tedbir almışlar sanırım.Normal annesi gece ile gündüzü pek ayırt edemezler 40 ından önce.10 günü bulmuştu benim ağrı da bakalım bunda nasıl olacak.Vermidon içmiştim ben 1 hafta.

Su gelince amniyotik kesenin yırtıldığı kesinleştiği için fazla vakit kaybetmeden gitmek gerekiyor,bebeğin enfeksiyon riski oluyormuş bilgin olsun canım. Beni doktor ve doğum ebeleri böyle yönlendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…