Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kız adamın yüreğine inecek desene. Bnde nst den çıktım perşembe yine çağırdı bakalım

Şuan iyim şükür ama tetikteyim yine bakalım 20 dk da bir olmaya başladı düzensiz oluyo yalancı sancı diye düşünüyorum
İnşallah canm hayırlı zamanda vaktinde alalım kucağımıza bebişleri aceleci olmasınlar
Ay amin kuzum
Dinlenince geçmeyen gittikçe artan ağrı doğum ağrısıymış dikkat et canım bence .
Yok öyle değil benim birden çok fena vuruyor bi 1 dk ya yakın sürüp geçiyor
Kız sen Bi kaç güne doğurursun benden söylemesi hazırlıklar bitmediyse kalk bitir ufaktan
Banada öyle geliyo bugün olmasada 1 hafta içinde sanki olucak gibi

Aynen şuan düzensizleşti süresi öyle 5 dk da olmuyor en son 57 geçe oldu işte
Kasılmalar normal canım önemli olan çok sık olması. Sen dün de yorulmuşsun ya bence o yüzden bi de tabi vücut doğuma hazırlanıyor. Sakin ol stres yapma hiç . Çok artarsa dr una danışırsın

Kasılmalar normal canım önemli olan çok sık olması. Sen dün de yorulmuşsun ya bence o yüzden bi de tabi vücut doğuma hazırlanıyor. Sakin ol stres yapma hiç . Çok artarsa dr una danışırsın
Bilmiyorum ama neyse o anda nefesim kesiliyo inşallah olmaz bi süre bakalım

Bende ekmeğe damlatıyorum ama ağzımda o tad illa kalıyor ve gün içinde başka Bi şeyden tat alamıyorum resmen coledan-d3 benimki
Bu vitamini duymadım hiç. Şimdi içeriğine baktım da, ismini daha önce duymadığım bir yağ çeşidi kullanmışlar. Belli o yağ ağır geliyordur.
Benimkinde ayçiçek yağı var. Zaten çocuklara kullanılan d vitamini bendeki, içeriği de temiz. İstersen bi bak.
Su gelince amniyotik kesenin yırtıldığı kesinleştiği için fazla vakit kaybetmeden gitmek gerekiyor,bebeğin enfeksiyon riski oluyormuş bilgin olsun canım. Beni doktor ve doğum ebeleri böyle yönlendirdi.
Bu çok nadir bir durummuş ama yinede temkinli olmakta fayda var. Sağolasın bilgi için

Bu arada grupta bu güne kadar doğum yapanlar hep sezaryen mi oldular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…